Foto: Instagram

Kovačićeva supruga ne prestaje oduševljavati: Pogledajte u kakvom izdanju se javila

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, medijima je i više nego dobro poznata. Osim svojim brakom sa našim Vatrenim, svoje fanove oduševljava i redovitim objavama na društvenim mrežama. Njima je sada pridodala još jednu, javivši se sa posebno egzotične destinacije.

Naime, na svojem Instagram profilu poduzetnica je objavila fotografiju sa otočne države Sejšeli. Samo po sebi to možda ne bi bilo neobično. no fanovi nisu mogli ne zamijetiti Izabelino izdanje. Pozirala je ispod palminog drveta držeći piće u otvorenom kokosu, a ono što posebno privlači poglede je njeno lice na kojemu se ne nalazi niti trunka šminke.

“Izvan ureda”, napisala je Izabel. Na fotografiji je također nosila bež haljinu na vezanje oko struka, a oči je zatvorila zbog sunca. Ovim ležernim izdanjem istaknula je svoju prirodnu ljepotu, što su potvrdili i fanovi. Objava je u samo jednom danu zaradila preko 22 tisuće ‘lajkova’, a ispod nje su se nanizali nebrojeni komplimenti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)




“Kraljica se upravo javila”

“Još bolje, preseliti ured na plažu”, “Ljepotica”, “Kraljica”, “Izgleda kao san”, “Opsjednuta sam ovime”, “Kraljica se upravo javila”, “Nije u redu da stoji sama, tako lijepa djevojka”, “Nestvarno”, “Izgleda predivno”, “Kako mi je zbog ovoga pala vilica”, samo su neki od komentara oduševljenih Izabelinih fanova.

Osramoćeni bivši frontmen poznatog sastava izboden i pretučen, satima ga držali kao taoca




Podsjetimo, Mateova supruga nedavno se upustila u nove poslovne pothvate. U Londonu je pokrenula vlastiti modni brend Izakova, što je inače i ime kojime se koristi na društvenim mrežama. Prema napisima medija, na proslavi joj se pridružila Maria Guardiola, kći Pepa Guardiole, a među prvima joj je na mrežama čestitala Franka Batelić.

Ljubavna priča ove lijepe poduzetnice i uspješnog reprezentativca započela je prije gotovo 14 godina. Sedam godina kasnije, svoju ljubav odlučili su ozakoniti bajkovitim vjenčanjem u Sesvetskim Selima. Kao kruna njihove veze i braka, 2020. godine na svijet je stigao njihov sin Ivan kojemu je krsni kum bio Mateov kolega, Luka Modrić.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.