FOTO: Instagram

Kovačić raznježio fanove fotografijom sinčića Ivana: ‘Ima prave nogice’

Autor: Lucija Ptičar

Dnevno.hr

Poduzetnica 28-godišnja Izabel Kovačić 13. listopada prošle godine rodila je prvog sinčića. Izabel je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a dva dana kasnije je par je otkrio kako su suprug, nogometaš Mateo Kovačić dječaku dali ime Ivan.

Nakon poroda, Izabel se iz Zagreba vratila u London gdje je drugi dom našeg reprezentativca Kovačića. Ovaj veznjak trenutačno igra u Chelseaju.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @mateokovacic8




Naš vatreni Mateo i Izabel zajedno su već deset godina, a vjenčali su se 2017. godine. Ova dvojac rado na Instagramu dijeli simpatične uspomene s putovanja, kao i svakodnevice.

Tako je Mateo ovoga puta pratitelje raznježio fotografijom sinčića Ivana. Objavio je crno-bijelu fotografiju na kojoj se vide noge i ruke bebe.

Na objavi je označio i brend s dječjom odjećom svoje supruge Izabel. Fotografiju su odmah komentirali suigrači iz londonskog kluba. Suigrač Marcos Alonso je zamijetio da dječak ima “prave nogice”.




Matea su navijači zatrpali brojnim čestitkama na prinovi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @mateokovacic8

Prvu obiteljsku fotografiju Mateo je na Instagramu podijelio za Božić. Izabel je sinčića držala u naručju, a odjenuli su mu topli bodi, a netom prije blagdana Izabel je proslavila 28. rođendan. Mateo ju je tom prilikom iznenadio tortom, a nazdravili su čašom vina. Slavlju se pridružio i maleni Ivan.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.