Foto: Unsplash, Ilustracija

Koriste simbole kako bi privukli partnere: Ovo su njihovi tajni znakovi raspoznavanja

Autor: I.G.

Svingerska zajednica koristi određene simbole kako bi privukla potencijalne partnere, ali iako su otvoreni za nove seksualne odnose, svingeri su izbirljivi kao i ostali ljudi. Ljeti su ove zabave češće i dostupnije. Evo osam znakova koji upućuju na to da je netko svinger:

Ananas

Ananas na terasi, vratima ili poštanskom sandučiću označava svingersku zabavu. Okrenut naopako, ananas pokazuje da osoba traži svingersku zabavu. Ovaj simbol se koristi i na odjeći ili drugim predmetima kao tajna poruka.

Foto: Unsplash

Pampas trava

Ova trava pokazuje da vlasnik preferira alternativni stil života. Iako je prodaja opala zbog povezanosti sa svingerima, pampas ispred vrata može potvrditi sumnje o svingerskoj zabavi.

Simbol ljuljačke

Mnogi svingeri tetoviraju simbol ljuljačke ili ga imaju u drugom obliku kako bi se prepoznali.




Crni prsten

Nošenje crnog prstena na desnoj ruci može biti znak da osoba voli swinganje. Možete započeti razgovor spomenuvši prsten.

Foto: Unsplash

Vrtna oprema i dekoracija




Bijelo kamenje, ružičasta ili ljubičasta dekoracija, te vrtni patuljci mogu biti znakovi da su susjedi svingeri.

Jacuzzi

Hidromasažna kada u vrtu može biti pokazatelj svingerskog mentaliteta, jer ih često koriste na zabavama.

Tomislav Ivčić napisao joj je hit koji ju je obilježio: ‘Ta pjesma mi je pokora’

Narukvice

Brendirane narukvice omogućuju svingerima da se međusobno prepoznaju, a simboli muških i ženskih znakova postavljenih vodoravno s križanjem krugova te tri plusa s obje strane su ključni.

Nanognica

Nanognica označava da je žena udana ili predana partneru, ali dostupna za druge muškarce uz partnerov pristanak. Nanognica sa srcima implicira posvećenost mužu, ali i slobodu za seksualne odnose s drugima. Nanognica sa slovom Q i simbolom pika, ponekad s tetovažom igraće karte, označava sklonost prema crncima.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.