Foto: Instagram

KOME VIŠE NALIKUJE SIN KOVAČIĆEVIH? Izabel napravila pomutnju fotografijom dječaka: ‘Plavuške dvije’

Autor: I.G,

Iako su prve mjeseca sa svojim mezimcem nastojali zadržati što dalje od očiju javnosti i medija, jedan od najomiljenijih domaćih parova, domaći nogometni reprezentativac koji trenutačno igra za londonski Chelsea, 27-godišnji Matea Kovačić i supruga, 28-godišnja poduzetnica Izabel, u posljednje vrijeme sve češće dijele trenutke iz svakodnevice s desetomjesečnim sinom Ivanom. Tako je posljednja fotografija koju je Izabel objavila na svom Instagram profilu izazvala pravu pomutnju među obožavateljima koji nisu skrivali oduševljenje malenim nasljednikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

U matching bijelim odjevnim kombinacijama, lijepa mama je ponosno pozirala držeći sinčića u naručju, a mnogima nije promaknulo kako se na dječaku već sada vidi kako je od roditelja naslijedio samo najbolje. ˝Prekrasni ste oboje˝, ˝plavuške dvije˝, ˝Ivan je predivan˝, ˝krafnica prava˝, ˝sladak na roditelje˝, samo su neki od mnogobrojnih komplimenata ispod fotografije koju je Izabel opisala riječima: ˝čista ljubav˝.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Podsjećamo, Ivan je na svijet stigao 13. listopada prošle godine u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj. Iako je posljednje dane trudnoće provodila s obitelji u rodnim Sesveta dok je njezin suprug bio u Londonu, Mateo je ipak uspio doći u Zagreb na vrijeme kako bi bio uz Izabel u trenutku rođenja njihovog prvog djeteta.




 

 

Autor:I.G,
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.