Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Kolinda zasjenila sve u Saboru, istu haljinu nosila britanska princeza: Cijena je iznenađujuća

Autor: I.D.

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica, prisustvovala je prvom sastanku novog saziva Hrvatskog sabora. Za tu važnu prigodu odjenula je elegantan outfit koji je bio prikladan za svečane trenutke. Za ovu je prigodu odabrala midi haljinu koja prati liniju tijela, a na prednjem dijelu ima detalj remena.

Ovu haljinu kombinirala je s jednako upečatljivim cipelama bijele boje, kao i srebrnom šljokičastom torbicom. Bivša predsjednica je nosila klasične salonke, koje su već bile dio njezinog garderobnog izbora u prošlosti. Ovaj klasični model cipela je izvrstan izbor, jer se klasika uvijek cijeni u poslovnom svijetu odijevanja.

Ponekad eksperimentira s bojama, odabirući jarkije nijanse, što dodatno privlači pažnju i sugerira hrabriji pristup odijevanju. Kosu je stilizirala u prepoznatljivu punđu sa šiškama, pri izboru šminke se držala klasike – odlučila se za njen česti look i nude ruž, sve je zaokružila decentnim naušnicama i odgovarajućom narukvicom.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Kolinda pružila podršku Baby Lasagni

Ovaj model haljine jednom prilikom nosila je i princeza od Walesa, Kate Middleton. Supruga princa Williama pojavila se u elegantnoj dnevnoj haljini do ispod koljena, smaragdno-zelene boje koju potpisuje kanadska dizajnerica Edeline Lee, a čija je cijena oko 1000 eura. Haljina ima simpatične mašne na rukavima te povez u struku s velikom kopčom, što je istaknulo vrlo vitku liniju britanske princeze.

Podsjetimo, Kolinda je za vrijeme Eurosonga izrazila podršku našem predstavniku Baby Lasagni, koji je odbio prihvatiti novac koji mu je Vlada namijenila zbog uspjeha na Eurosongu. Više o toj temi pročitajte OVDJE. “Dragi Hrvati i prijatelji iz svijeta, glasajte kao ‘Rest of the World‘. Možete poslati do 20 glasova koristeći jednu kreditnu karticu. Možete koristiti koliko god kreditnih kartica imate/želite. Kreditne kartice moraju biti registrirane izvan Hrvatske. Ja sam poslala 40 glasova. Kliknite na Baby Lasagnu 20 puta po kartici”, pozvala je svoje pratitelje na Instagramu.

Inače, bivša predsjednica je ranije na društvenim mrežama napisala objavu u kojoj na engleskom jeziku govori pratiteljima da će pratiti Baby Lasganu na Eurosongu. Njena objava na engleskom jeziku mnoge je razljutila. “Izuzetno sam uzbuđena što ću prvi put nakon dugo vremena pratiti natjecanje za pjesmu Eurovizije!”, započela je svoju najnoviju objavu na Facebooku bivša predsjednica.

Hrvati pohvalili potez Baby Lasagne prema Plenkoviću: ‘Ima više vrijednosti od svih političara’




“Hrvatsku predstavlja Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, a na pozornicu će izaći s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemljenog mladog umjetnika kako ponosno prihvaća svoje podrijetlo i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama, opisuje životne dileme i osjećaje koji odjekuju u širokim krugovima, a pritom nisu uvredljivi ni za koga”, napisala je Kolinda i objavila fotografiju mladog glazbenika.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.