Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Kolinda tutnula skupocjenu torbu pod stolac: Cijena je za past u nesvijest

Autor: I.D.

Kolinda Grabar Kitarović, nekadašnja predsjednica, sudjelovala je na konferenciji pod nazivom ‘Djeca u sportu – izazovi i prilike’ koju su organizirali Ministarstvo turizma i sporta RH te Hrvatski judo savez. Na događaju je primijećena zbog elegancije svog stila, uključujući i torbicu koju je diskretno smjestila ispod stolice.

Cijena torbe marke Louis Vuitton je 3.000 eura, stoji na službenim stranicama modnog brenda. Ime torbe je ‘Dauphine Mini’, a pripada kolekciji iz 2019. godine. Kolinda je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje. OVDJE pogledajte fotografiju.

Podsjetimo, istu torbicu Kolinda je nosila iz za Božić na zagrebačkom Cvjetnom trgu, gdje se družila s brojnim poznatim Hrvatima. Mnogi su stoga primijetili njenu besprijekornu liniju, skupocjenu Louis Vuitton torbicu, ali i to da i uoči blagdana na zagrebačkoj špici pozira bez supruga Jakova Kitarovića. Što se do danas nije promijenilo.

Foto: Josip Moler / CROPIX

Rijetko viđamo Kolindu i Jakova u istom društvu

Štoviše, iz onoga što se može iščitati iz domaćih medija, bivša predsjednica u posljednje se vrijeme na raznim događanjima sve češće pojavljuje sama bez suprugove pratnje. S bivšim prvim gospodinom Grabar-Kitarović posljednji je put snimljena sredinom rujna na Hanžekovićevom memorijalu, no i tada se u medijima zaključilo kako je ovaj dvojac nakon dugo vremena viđen skupa. Kolindi Grabar-Kitarović i suprugu Jakovu društvo je tada pravila ministrica sporta Nikolina Brnjac.

Poznato je da je svojedobno bivša predsjednica otkrila kako su se ona i suprug Jakov upoznali na jednoj novogodišnjoj zabavi koja je za njih bila sudbonosna. Zabava se odvijala početkom devedesetih dok su oboje studirali, a studenska ljubav vrlo je brzo prerasla u brak u kojem su dobili dvoje djece. Jakov je sve vrijeme Jakov je bodrio svoju suprugu stavljajući svoju karijeru u drugi plan, dok se ona bavila politikom Jakov se, kao što se pisalo, brinuo za djecu i kućanstvo.

U vrijeme kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica Jakov Kitarović često je stajao uz nju na raznim događanjima, no bivša predsjednica njegova posljednja javna izbivanja opravdava tvrdnjom da on ipak ne voli medijsku pozornost, iako se takav dojam nije mogao steći u posljednjoj kampanji za predsjedničke izbore, kada se na njenim skupovima uzvikivala zabavna krilatica Jakove izdrži. Jakov je po svemu sudeći izdržao, a onda se i on odlučio posvetiti sebi pa je stoga sam koncem studenog stigao u zagrebačko kazalište Vidra na premijeru predstave “Mi tu samo spavamo” autora Zdravka Odorčića. Gospodin Kitarović na premijeru je stigao bez supruge, ali je pažnju ipak privukao dok je nasmijano pozirao s glumicom iz predstave Nadijom Cvitanović.

Evo što Arkanova udovica radi bosa u naručju zaštitara: ‘Imam nekoga tko me nosi’




Podsjetimo, Kolinda se posljednji put oglasila početkom travnja, kada je Hrvatska obilježila 15 godina od ulaska u NATO savez, a od svoga ulaska u punopravno članstvo 2009. godine, kontinuirano se potvrđuje kao predana i pouzdana članica Saveza. Tim povodom oglasila se i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

“Prije točno 15 godina imala sam čast kao hrvatska veleposlanica u SAD-u položiti hrvatski instrument ratifikacije Sjevernoatlantskog ugovora, čime je Hrvatska postala članicom NATO-a. Nakon obrane naše slobode, 🇭🇷 je time dugoročno ojačala svoju sigurnost u savezu demokracija”, napisala je na svom Instagramu Grabar-Kitarović. Naime, u to vrijeme, bivša je predsjednica pratila neki potpuno drugačiji modni stil nego danas, a tih godina bila je poznata i po svom preplanulom tenu.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.