Foto: Facebook

Kolinda se pojavila nakon dugo vremena i to u zagrljaju zanimljivog tipa: ‘Isti Nadan Vidošević’

Autor: Doris Vučić

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otputovala je u Maroko. “Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, ‘Kraljevini zalaska sunca’, kako na arapskom glasi njegovo ime.

Tri tjedna napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marrakechu i surovoj ljepoti Atlasa. Hvala dragom prijatelju Khalilu na gostoprimstvu”, napisala je Grabar Kitarović na Facebooku.

Fanovi bivše predsjednice odmah su se raspametili jer Kolinda doista blista. “Prelijepa si”, “Kraljica naša”, “Princezo”, “Volim te, Kolinda”, “Marko ti baš dobro stoji”, “Dama bila i ostala. Najbolja nakon Tuđmana”, “Lijepa i pametna žena”, pišu oduševljeni obožavatelji.

Fotografija s marokanskim prijateljem

Pohvalila se i fotografijom s marokanskim prijateljem, a neki su se u komentarima našalili da je ‘isti Nadan Vidošević‘. Inače, Kolinda se već dugo nije pojavljivala u javnosti.

Foto: Facebook

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.