Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Kolinda kao hrvatska Barbie, zasjala u ružičastom: Pogledajte čime je plijenila pažnju u Americi

Autor: I.D.

Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, objavila je fotografije sa svog putovanja u Washington i New York. Bivša predsjednica je prisustvovala desetoj godišnjici organizacije Women Political Leaders, gdje je aktivno sudjelovala kao veleposlanica za imunizaciju. Također se angažirala u aktivnostima vezanim uz Olimpijske igre.

Plijeni pažnju i u SAD-u

Tijekom svog boravka, Kolinda je sudjelovala u večeri koju je organizirao ACUS i gradonačelnik New Yorka Eric Adams. Osim toga, Kolinda je istaknula da je sudjelovala na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a, gdje se razgovaralo o aktualnim geopolitičkim pitanjima.

Kolinda je pažnju privukla efektnom ružičastom haljinom, koja je decentno istaknula njezine obline i dodatno naglasila ženstvenost.

Uz to, Kolinda je prisustvovala i na dodjeli nagrada Global Citizen Awards za 2023. “Posebno smo odali počast predsjedniku Ukrajine Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Scholzu, japanskom premijeru Fumiu Kishidi i američkoj tajnici financija Janet Yellen“, izjavila je Grabar-Kitarović.

Kolinda kao Barbie, Milanović kao Ken: Hrvatski redatelj napravio urnebesne slike hrvatskih političara




“Ne zaboravimo hrabre žene širom svijeta, poput Olene Zelenske koje nas inspiriraju svaki dan”, dodala je Kolinda, a na jednoj od fotografija vidi se kako pozira sa suprugom predsjednika Ukrajine koju je izdvojila.

“Hvala vam na nepokolebljivoj podršci i ostanite s nama za više novosti”, izjavila je, između ostaloga. Njezini fanovi su oduševljeni i ponosni. “Divna i pametna gospođa”, “Naša Golda Meir, prijatna kava”, “Svaka čast”, samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Milanović je flegma, a Kolinda je bila baš fanatična: To mu zamjeraju, ali Zoki je mudar i zna što mora raditi




Podsjetimo, već se dugo u medijima raspravlja o Kolindinoj liniji, koju je dovela do savršenstva. Naime, prije pet godina, objavljeno je da je bivša hrvatska predsjednica izabrala liposukcijsku dijetu kao svog saveznika u borbi s kilogramima. Inače, ta dijeta traje ili 14 ili 21 dan, ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti. Nakon prvih 14 dana dijete slijedi pauza od 14 dana.

Uz to, Kolinda je revidirala svoju prehranu tako da je eliminirala polugotovu hranu, bijelo brašno i šećer, umjesto toga konzumirala je obilje mesa, ribe i povrća, te je koristila maslinovo ulje. Također, važno je napomenuti da hrana koju je unosila nije bila pripremljena prženjem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Milanović je flegma, a Kolinda je bila baš fanatična: To mu zamjeraju, ali Zoki je mudar i zna što mora raditi

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.