Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Kolinda Hrvatima čestitala Dan državnosti, evo čime je poentirala: ‘Nikada nećemo zaboraviti’

Autor: I.D.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oglasila se na Facebooku povodom Dana državnosti. Uz fotografiju hrvatske zastave, građankama i građanima uputila je najljepše želje.

“S ponosom i dubokom zahvalnošću što smo svoji na svome, proslavimo danas Dan državnosti Republike Hrvatske! Prisjećamo se trenutaka kada smo prije 34 godine, 30. svibnja 1990., započeli put prema izgradnji suverene i demokratske države. Nikada nećemo zaboraviti hrabrost i odlučnost svih onih koji su se borili za našu slobodu i nezavisnost, ponosni na našu povijest i s vjerom u svjetlu budućnost naše domovine. Živjela Hrvatska!”, napisala je bivša predsjednica Hrvatske.

Kolinda je strastvena obožavateljica Hrvatske i njenih simbola, te redovno prati uspjehe naših građana, posebno Hrvatske nogometne reprezentacije koja će za mjesec dana imati priliku ponovo braniti boje Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Nedavno Jakov osvanuo u javnosti

Podsjetimo, ovaj tjedan se u javnosti pojavio i njezin suprug Jakov Kitarović, bivši prvi gospodin Hrvatske, uhvaćen je u izlasku bez svoje supruge Kolinde Grabar Kitarović, koja je bila van Zagreba. Naime, u utorak je održana revija modnog brenda Duchess, koji je osnovala Snježana Schillinger, u zagrebačkom Met Butique Hotelu, a događaju je prisustvovao i Jakov, koji je sjedio uz Bornu Kotromanić, s kojom je i pozirao, kao i uz frizerku Renatu Vinšek.

Kitarović se, inače, prošle godine u studenom pojavio bez supruge u zagrebačkom kazalištu Vidra premijerno uprizorena predstava “Mi tu samo spavamo”, autora Zdravka Odorčića, u režiji Ištvana Filakovića. Tamo je sa smiješkom pozirao s glumicom iz predstave Nadiom Cvitanović te s redateljem Brankom Ivandom i njegovom suprugom Lidijom.

Jakov nakon dugo vremena ponovo u javnosti: Snimljen je s atraktivnom poduzetnicom




Za ovu prigodu Jakov je odabrao crno odijelo ispod kojeg je odjenuo tamno plavu košulju, a nakon čaše šampanjca i kavijara je iz prvih redova pratio reviju, pri čemu svo vrijeme nije skidao osmijeh s lica.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.