Foto: Facebook

Kolinda Grabar Kitarović je glasala za Baby Lasagnu čak 40 puta pa pokazala postupak

Autor: T.Š.

U ovogodišnjem finalu Euroviziju Hrvatsku predstavlja ovogodišnji favorit Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”, a podršku mu je pružila i bivša predsjednica i političarka Kolinda Grabar – Kitarović koja je glasala za našeg predstavnika kao “Rest of the World”.

Bivša predsjednica obratila se Hrvatima i otkrila kako je za Baby Lasagnu glasala već 40 puta, a onda je pojasnila na koji način to mogu učiniti i svi Hrvati iz svijeta.

“Dragi Hrvati i prijatelji iz svijeta, glasajte kao ‘Rest of the World‘. Možete poslati do 20 glasova koristeći jednu kreditnu karticu. Možete koristiti koliko god kreditnih kartica imate/želite. Kreditne kartice moraju biti registrirane izvan Hrvatske. Ja sam poslala 40 glasova. Kliknite na Baby Lasagnu 20 puta po kartici”, pozvala je svoje pratitelje na Instagramu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ranije razljutila fanove Eurosonga

Podsjetimo, bivša predsjednica je ranije na društvenim mrežama napisala objavu u kojoj na engleskom jeziku govori pratiteljima da će pratiti Baby Lasganu na Eurosongu. Njena objava na engleskom jeziku mnoge je razljutila. “Izuzetno sam uzbuđena što ću prvi put nakon dugo vremena pratiti natjecanje za pjesmu Eurovizije!”, započela je svoju najnoviju objavu na Facebooku bivša predsjednica.

“Hrvatsku predstavlja Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, a na pozornicu će izaći s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemljenog mladog umjetnika kako ponosno prihvaća svoje podrijetlo i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama, opisuje životne dileme i osjećaje koji odjekuju u širokim krugovima, a pritom nisu uvredljivi ni za koga”, napisala je Kolinda i objavila fotografiju mladog glazbenika.

“Stanimo iza njega i podržimo ga! Naprijed, Marko! Naprijed, Hrvatska!”, dodala je. Cijeli status napisan je na engleskom jeziku, a to je nešto što su joj neki pratitelji zamjerili u komentarima. “Žalosno, da se bivša predsjednica Hrvatske obraća hrvatskom narodu umjesto hrvatskim, stranim jezikom. Toliko o voljenju i poštivanju svog jezika”, glasio je komentar, a odmah su se javili i drugi koji su stali u obranu Kolinde Grabar-Kitarović.

Kolinda najavila da će pratiti Eurosong, Hrvati je napali: ‘Žalosno, toliko o poštivanju’




“Nije se obratila hrvatskom narodu… Ako niste shvatili, lobira za Hrvatsku”, glasio je odgovor. “Zaboravila je svoj jezik jer je predugo bila u Americi”, nadovezala se još jedna pratiteljica.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.