Foto: Instagram

Kolinda feštala na rođendanu Snježane Mehun, iscurile fotke u javnost: Evo kako je to izgledalo

Autor: I.D.

Nikad zanosnija bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, bila je zapažena na dodjeli nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) upriličenom u zagrebačkom Westinu. Za svečanu dodjelu nagrada odabrala je zanimljivu haljinu kraljevsko plave boje dugih rukava, a spojila ju je s crnim stiletticama.

Decentne naušnice podignule su ovo elegantno izdanje bivše hrvatske predsjednice i članice Međunarodnog olimpijskog odbora, koja je na kraju završila na tulumu Snježane Mehun Schillinger. Poduzetnica je, naime, slavila rođendan u jednom restoranu, a sudeći po fotografijama svi su se dobro zabavljali uz house glazbu. Je li repertoar bio po Kolindinom ukusu, ostat će tajna.

Foto: Instagram

Prijevremena rođendanska fešta

Naime, na fotografiji je uz elegantne dame bio i Snježanin sin Dino Mehun, a veliki zabavljač na fešti bio je i suprug poduzetnice Franz Schillinger. Ako je suditi po fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama Snježane Mehun, ekipa je bila raznovrsna i jako su se dobro zabavljali uz pregršt zanimljivih jela i koju čašicu.

Inače, Sneki je u novootvorenom zagrebačkom restoranu proslavila 53. rođendan. Rođendan poduzetnice i modne dizajnerice je na Badnjak, 24. prosinca, i tradicionalno ga slavi na zagrebačkoj “špici”, no ove godine odlučila je proslaviti nekoliko dana ranije jer sa suprugom Franzom putuje u Švicarsku kod njegove kćeri koja se nedavno udala.

Kolinda iznenadila japankama, ali njen susjed privlači još veću pažnju

Na proslavi rođendana u zagrebačkom restoranu bili su Kolinda Grabar Kitarović, Neven Ciganović, Antea Kodžoman, Nela Kocsis, Emina Pršić… Kolinda je na proslavu rođendana došla nakon dodjele nagrada HOO-a. Proslava rođendana uz ritmove house glazbe trajala je do dugo u noć.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.