Foto: Instagram

Koja od njih dvije je trudna? Andrea Andrassy i Domenica pozirale zajedno pa šokirale pratitelje: “Nas tri”

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Influencerica i spisateljica Andrea Andrassy i pjevačica Domenica Žuvela već su dulje vremena dobre su prijateljice te se često uživaju u zajedničkim druženjima. Upravo je fotografija s jednog od posljednjih druženjih uspjele zbuniti sve na društvenim mrežama.

Naime, Andrea je nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografije s druženja s lijepom Korčulanko pa zbunila svoje pratitelje, ali i samu pjevačicu.

“Nas tri”, napisala je kratko Andrea ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy)




Ja sam pomislila da je jedna od vas dvije trudna“, bio je jedan od komentara, na koji se javila i Domenica: “I ja isto!”

“Ljepoto predivna, “Divne ste”, komentirali su Andreini pratitelji, a koji su ubrzo shvatili da im je društvo pravila Domenicina kujica Zara.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Inače, Andeinim i Domenicinim druženjima često se zna pridružiti i njihova prijateljica – pjevačica Mia Dimšić. Prijateljstvo je to koje je postojano unatoč tome što više-manje sve žive na različitim lokacijama, a prošle je godine su sve tri zajedno ljetovale na Korčuli.

Podsjećamo, Domenica je nedavno uživala na otoku Ižu odakle je svoje obožavatelje počastila atraktivnom fotografijom u bikiniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

“Omiljena slatkica”, “Morska vila”, “Kakav pogled”, “Najljepša”, “Ljepoto predivna”, neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotografije.

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.