Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Kebina bivša ljubavnica odbila Joksimovića: ‘Nadobudna budala, arogancija mu je prirodno stanje’

Autor: G.B.

Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000-ih godina bila jedna od najtraženijih tekstopisaca u susjednoj Srbiji, a u centru pažnje našla se kada je vodila sudski spor s Kebom kako bi dokazala da je otac njene kćeri Ine, u čemu je i uspjela. Nakon što je rodila Inu, karijera joj je počela stagnirati, no iza sebe ima stotinu hitova.

Malo tko zna da je baš ona zaslužna za mnoge karijere naših poznatih pjevača, a jedan od njih je bio i Boban Rajović – “Bobana dovede njegov brat, došao s neke četiri pjesme i ja mu kažem: ‘baci to’, a on mi kaže kako je to platio. Ja mu kažem ako je već došao kod mene onda neka baci, on meni kaže: ‘ja volim biti popularan’, kako je to izgovorio,tako me je i kupio. Odem ja kod Sanje Ilića da tražim melodiju, i ona mene pita zna li pjevati. Ja kažem da ne zna, ali ima sluha. Sanja meni da melodiju za pjesmu ‘Aerodrom’, i tako ja napravim pjesmu, odvedem ga kod Marine Tucaković i izgurasmo prvi album s hitom ‘Piroman'”, otkrila je Jevremovićeva.

Poznato je da je Ljiljana tijekom karijere odbijala brojne suradnje s pojedinim pevačima što ju je na kraju dosta koštalo, te je jednom prilikom otkrila i da je napravila pogrešnu procjenu. Pokajala se što je odbila Željka Joksimovića, a onda je iznijela svoj stav o Snežani Đurišić te otkrila zašto smatra da ju je Dragan Brajović Braja zamrzio.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

‘Neću surađivati s arogantnom budalom’

“Odbila sam i Željka Joksimovića, rekla sam da ne želim surađivati s arogantnom, nadobudnom budalom i sada se kajem zbog toga. Nisam znala da mu je to prirodno stanje, ta arogancija. I Snežana Đurišić je komplicirana i zahtjevna. Njoj sam pisala pjesmu ‘Zoro sestro’. Ona odvaja estradu od običnih ljudi, glumi nedodirljivost, stvara gard prema običnim ljudima. Opuštena je samo u društvu koje je njoj ravno i koje joj nečim može parirati”, rekla je Ljiljana jednom prilikom za tamošnje medije.

“Dragan Brajović Braja me je zamrzio jer sam uvijek pisala bolje pjesme od njega – on napiše, pa na istu glazbu ja, a moja verzija ispadne bolje. Kasnije je jedva dočekao da me proziva, pa je izjavio da protiv ovakvih kao što sam ja treba smisliti kaznu jer zloupotrebljavamo muškarce. Zabio mi je nož u leđa”, ispričala je pjesnikinja.

Legendarni Đuro iz Kursadžija prevario suprugu s 28 godina mlađom: ‘Zabrljao sam’




Dragan Kojić Keba pored kćeri Nataše i sina Igora, ima i kćer Inu koju mu je podarila Ljiljana, ali koju pjevač nikada nije želio upoznati. Kako je njena majka Ljiljana istakla ni ona “neće očevo prezime ni prljavu slavu, kao ni bogatstvo”. I Kebina kćer Nataša je jednom prilikom rekla da ne priznaje da ima polusestru.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.