Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Vukov Colić ljubovala s nogometašem: ‘Djetetu su bili očevi od Mirka Fodora do Šime Vlajkija’

Autor: I.D.

Hrvatski nogometni trener i bivši nogometaš, Tomislav Ivković, poznat je kao igrač koji je bio na poziciji vratara. Osvojio je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 1984. godine, ali medijske je stupce punio 2005. godine svojim ljubavnim životom. Hrvate je tada iznenadio šuškanjima da je u isto vrijeme s dvije poznate voditeljice.

Naime, u istoj je godini saznao da će postati otac dvoje djece – s Karmelom Vukov-Colić i Tihanom Zrnić. Ljubavni trokut Tomislava, Karmele i Tihane šokirao je javnost. Navodno je Karmelu odveo na pet dana u Pariz i napravio joj dijete – sina kojeg je Karmela kasnije nazvala Noa. Sama Karmela više je puta naglasila da je njezin sin plod afere s trenerom Tomislavom.

Istovremeno, trudna je ostala i Tihana Zrnić koja je iznenadila izjavom na pitanje je li odabrala ime za svoje dijete. “Ako bude dečko, zvat će se Benjamin, Tiago ili Noa, a ako bude curica, zvat će se Luna”, rekla je tada dok je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. To je Karmelu razbjesnilo te je rekla da je šokirana takvim ponašanjem. Inače, Karmela je prije Noe rodila i kćer Reu, a i o identitetu njezinog oca nikada nije previše govorila.

Foto: Bruno Konjevic/ CROPIX

‘Najradije bih otišla iz zemlje’

“Doista ne znam što da vam kažem na to. Tolika identifikacija sada već postaje čudna. Nekako mi se čini da je Tihana Zrnić ovaj put malo pretjerala. Ali, ovo je slobodna država i svatko ima pravo dati djetetu ime koje želi. Neki se ljudi rađaju veliki, a neki mali. I malima možete dati Mercedes i kuću na Pantovčaku pa će opet ostati mali i živjeti tuđe živote”, komentirala je tada Karmela za Story Tihaninu izjavu.

“Nikakve priče ne mogu poremetiti moj unutarnji mir. I kad se Rea rodila, nagađalo se tko je njezin otac. Svi su bili njezini očevi, od Mirka Fodora do Šime Vlajkija. Najradije bih otišla iz zemlje na šest mjeseci dok se buka oko toga ne stiša”, izjavila je tada Karmela. Ivković je prije afera živio u Portugalu gdje je završila njegova nogometna karijera, ali i drugi, osmogodišnji brak s Portugalkom Kati.

Prije nje, dok je još igrao u Crvenoj zvezdi, bio je oženjen jednom Beograđankom. Ipak, u jednom se trenutku Ivković vratio u Zagreb zbog ponude tadašnjeg izbornika Zlatka Kranjčara da mu bude pomoćnik. Par se i u Zagrebu nastavio viđati, ali su odnosi zahladnili kad ga je Karmela šokirala viješću da očekuje bebu.

Jelena Karleuša više puta oplela po Hrvatskoj: ‘Svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe’




Kako piše Story, mnogima je nevjerojatno da je Tomislav upravo Karmelu zamolio za broj telefona kolegice Tihane Zrnić, koja mu je zapela za oko tijekom snimanja emisije ‘5 plus’, i to pod izlikom da mu broj treba za Niku Kranjčara. “Rekla sam mu da nisam svodnik nogometašima i neka si Niko Kranjčar sam nabavi Tihanin broj”, ispričala je Karmela tada. Kasnije, Tomislav i Tihana su se tajno vjenčali 2007. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Lunu i Leni. Izgleda da je Tihana oprostila Tomislavu, iako je istovremeno imao dijete s njom i drugom ženom. Međutim, 2016. godine se otkrilo da nisu zajedno već sedam godina.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.