Foto: Pedja Milosavljevic/ CROPIX

Karleušu vrijeđali zbog Vučića, padale teške riječi: Pogledajte dramu u Srbiji

Autor: I.D.

Nastup srpske pjevačice Jelene Karleuše, na koncertu Milice Pavlović u Štark Areni u Beogradu u subotu navečer, nije bio jednako dočekan od strane cijele publike. Dio prisutnih nije pozdravio njezin izlazak na pozornicu, jedan dio publike izrazio je nezadovoljstvo uz povike poput “Uaaa, sendvičarko!” Ovi povici su aludirali na Karleušinu javnu podršku Srpskoj naprednoj stranci i predsjedniku države Aleksandru Vučiću.

U Srbiji, pristaše Vučića su često nazivane “sendvičarima” od strane protivnika, koristeći taj izraz pogrdno. Ova naznaka se odnosi na praksu SNS-a da organizira prijevoz svojih članova i simpatizera, nazivanih sendvičarima, autobusima na stranačke skupove u Beogradu ili drugim većim gradovima. U očima protivnika Vučića, Jelena Karleuša je postala ‘sendvičarka’, a isplivao je i video na društvenim mrežama na kojemu se mogu čuti ti povici.

‘To bolesnike i zle patuljke iz mraka nervira’

“Nažalost, da bizarnost bude veća, horda ovih mučenika koja me kao napada ne može objasniti što sam točno pogrešno rekla. Evo, pitajte ih. Neće imati odgovor. Istina je jedna – ne moram reći ništa pogrešno. Mrze me po defaultu. Mrze i dive se u isto vrijeme. Muka je to”, otkrila je još u svibnju Karleuša, kada se također našla na meti kritičara zbog Vučića.

“To bolesnike i zle patuljke iz mraka nervira. Dobri ljudi mi čestitaju na stavu. Ja sam na bagru navikla. To nije običan narod, to je šaka bijednika. Ja im se smijem u lice. Samo ih je*em, ne treba mi nitko… Naravno da ću im uvijek svom silom uzvratiti. Mene nekakvi ružni gremlini bez imena ‘otkazuju’ bar jednom tjedno i tako skoro 30 godina”, otkrila je.




Severina se rasula nasred pozornice: Učinila nezgodan korak i izgubila ravnotežu, publika vrištala

Ranije je “zaprijetila” da zbog kritika na njen račun, kojeg ona smatra linčom, neće objaviti album. Nakon toga je otkrila da je od tog plana odustala.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.