Foto: Instagram

Karleušin suprug komentirao nezgodne poruke Severini: ‘Prijatelji su me nagovorili’

Autor: F. P.

Čitava regija posljednjih nekoliko dana bruji o jednoj stvari. U četvrtak 23. svibnja je na mrežama osvanula objava Jelene Karleuše, u kojoj se srpska folkerica javno obrušila na našu pjevačicu Severinu Vučković. Negodovala je zbog Sevkinog intervjua u kojem je govorila o genocidu u Srebrenici, o čemu se kasnije oglasila i sama Splićanka.

Cijela hajka rezultirala je lavinom reakcija od strane obožavatelja. Reakcije su podijeljene, a sukoba među fanovima ne nedostaje. Sve to je pogodovalo i brojnim glasinama, a nedavno se u priču uključio i Karleušin suprug, Duško Tošić. Iako nema direktne veze sa svađom između Jelene i Seve, i on se dopisivao sa Splićankom.

U javnost su procurile poruke koje su oboje izmjenjivali, a koje su izazvale buru na mrežama. Severina je screenshotove poruka poslala i samoj Karleuši, koja ih je potom podijelila na mrežama. Čini se kako je njen suprug sada odlučio stati na kraj šuškanjima te je za srpske medije pojasnio prirodu njihova odnosa.

‘Htio sam povodom toga napraviti proslavu’

“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu i htio sam napraviti proslavu povodom toga, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam Severina pjeva. Eto, to je razlog mog kontakta”, pojasnio je Duško za Kurir. Osvrnuo se također i na razvod od Karleuše, što je tema o kojoj inače ne priča.

“Preko odvjetnika se pokušavamo dogovoriti oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka koji su se, nažalost, završili neuspješno. I dalje pokušavam izbjeći razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu”, istaknuo je bivši nogometaš.

Severina plakala na koncertu, javno priznala: ‘Zbog organizatora vas ovo molim’




Podsjetimo, prepirka između Karleuše i Severine odjeknula je medijima prije četiri dana, i to nakon Severininog nastupa u Crnoj Gori. Karleuša je ne birajući riječi izrazila nezadovoljstvo Severininim intervjuom, koji je inače nastao još 2022. godine. Osim toga je komentirala i povijesne događaje između Hrvatske i Srbije, a za kraj je Severini poslala poruku.

“Taj žig neću nositi ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime nitko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze! Ps. (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta povijesna nepravda dogodi! Pokušaj se ne truditi više ovoliko ‘pametna’)”, napisala je folkerica.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.