Foto: Instagram

Karleuša se oglasila nakon prijavljivanja bivšeg supruga: ‘Žao mi je što javnost zna’

Autor: F. P.

I dalje se ne stišava bura oko javne prepirke između Severine Vučković i srpske folkerice Jelene Karleuše. Krajem svibnja je na mrežama osvanula Karleušina objava, u kojoj se bez zadrške obrušila na Severinu, i to zbog njenog intervjua iz 2022. godine u kojem je govorila o genocidu u Srebrenici.

U međuvremenu su se obje strane nekoliko puta oglasile, nastavljajući prepirku. Međutim, sada se u Karleušinom životu dogodio jedan obrat koji sa Severinom nema veze. Naime, kako prenose srpski mediji, u ranojutarnjim subotnjim satima Karleuša je iznijela teške optužbe na račun svog bivšeg supruga, Duška Tošića.

Prema navodima srpskih medija, Karleuša je na mjestu događaja bila s prijateljem kojeg je Tošić napao. Došao je u kuću pod vidnim utjecajem alkohola te čovjeka udarao po tijelu, a zatim je isto napravio i Karleuši kada je pokušala zaustaviti svađu. Folkerica se sada na društvenim mrežama kratko oglasila o incidentu.

Foto: Instagram

‘Prolazimo jako težak period’

“U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamolit ću sve da imaju razumijevanja za privatnost moje obitelji i težak period u kojem se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaviještena mimo moje volje. Idemo dalje, bit će bolje. Mora”, poručila je putem Instagrama.

Bio je miljenik žena na pragu uspješne karijere: Sve su uništile gadne optužbe

Podsjetimo, nedavno su u javnost procurile i poruke između Severine i Karleušinog bivšeg supruga. Navodno ih je Severina proslijedila i samoj Karleuši, što je izazvalo znatnu buru javnosti. Stoga se o svemu nedugo nakon oglasio Tošić, koji je otkrio prirodu njihovog odnosa i pozadinu izmijenjenih poruka.




“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu i htio sam napraviti proslavu povodom toga, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam Severina pjeva. Eto, to je razlog mog kontakta”, pojasnio je Duško za srpske medije. O novom razvoju situacije sa Karleušom još se ipak nije oglasio.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.