Foto: Ranko Suvar/ Pedja Milosavljevic CROPIX

Karleuša oplela po Severini, Hrvati joj poručili: ‘Ona od šupe napravi galu’

Autor: I.D.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je napala Severinu da je “uništila” haljinu koju je ona željela kupiti. Naime, Jelena je ispričala da je njena kolegica s estrade skupocjenu haljinu uništila time što se fotografirala na neadekvatnim mjestima.

“Njezino visočanstvo, YSL haljina”, napisala je Severina u opisu fotografije koju je još ranije objavila na Instagram profilu. Spomenutu haljinu nosila je u jednoj od emisija ‘Superstara‘ u kojem je bila članica stručnog žirija pa se pretpostavlja da je fotografija nastala u backstageu tijekom priprema za show.

Haljina koja je izazvala ovu polemiku vrijedna je pet tisuća eura pa je ova situacija i zbog toga privukla pažnju javnosti. “Severina je u haljini koju sam ja željela kupiti, i sad ju je ona upropastila. Slika se u toj nekoj šupi u YSL haljini. Srećom, nisam je kupila jer je preskupa. Ta haljina košta oko 5 soma eura. Ali potpuno ju je upropastila, umjesto da je na nekom gala mjestu”, izjavila je Karleuša za WTF radio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




‘Nisi ti ni do koljena Severini’

“Ona u šupi je za tebe riba i pol”, “Nisi ti ni do koljena Severini”, “Samo što Sevka i od šupe napravi galu, a ova od gale šupu”, “Ostavi se Severine”, “Severina je institucija”, glasili su samo neki od komentara, a prilično je jasno na čiju stranu su stali brojni obožavatelji.

Podsjetimo, Seve je hladne dane u Hrvatskoj odlučila zamijeniti sunčanim Tajlandom, otputovala je na egzotično mjesto gdje odmara posljednjih nekoliko dana i odakle se javila pratiteljima putem Instagrama.

(FOTO) Poznati pjevač Igor Cukrov oženio dugogodišnju djevojku, lijepu manekenku Katarinu




Seve se skinula u crnu kupaći kostim te uživala na bazenu. Sve je to zabilježila pa s pratiteljima podijelila nekoliko kadrova s odmora. “Zima, zima – e, pa što je, ako je zima, nije lav”, napisala je kratko ispod niza fotografija. Pjevačica je i prije nekoliko dana otkrila tko joj pravi društvo na putovanju. Nalazi se u društvu PR-ovca Davora Grgina i dugogodišnje prijateljice Ive Radić. Nove fotografije zanosne pjevačice potaknule su različite komentare Hrvata ispod objave.

“Svaka čast, mogu se pojest od zavisti svi doturi iz razreda iz osnovne škole. Ovo si ne može svatko priuštiti, prelijepo je”, “Predivno izgledaš”, “Kako uživaš, blago ti se”, “Mi se smrzavamo i trpimo kišu, a ti uživaj”, pisali su joj pratitelji.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.