Foto: Instagram

Karleuša komentirala dolazak reality zvijezde u Srbiju: ‘Radi se o klanovima’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša tijekom karijere stekla je zaslužen status zvijezde. Neprestano nastavlja nizati hit za hitom, a svaki njen nastup iza sebe ostavi opčinjene obožavatelje. Aktivna je i na društvenim mrežama, gdje redovno izaziva burne reakcije dijeleći razna provokativna izdanja.

A reakcije je zasigurno izazvala i nedavnom izjavom za tamošnje medije. Popularno zvana Karly, komentirala je američku reality zvijezdu Kim Kardashian. Medije je preplavila vijest kako Kim navodno dolazi upravo u Srbiju radi otvaranja prve trgovine svog novog brenda, na što se Karleuša morala osvrnuti.

“Ne znam je li ona stvarno dolazi. Ako dolazi, baš mi je drago što će doći i vidjeti Beograd. Ja sam inače fan njenog brenda Skims, zašto ne? Poslat ću joj poruku”, poručila je pjevačica za Mondo. Rijetko tko može spomenuti Kim Kardashian bez da komentira i njenog supruga, repera Kanyea Westa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)




Zahladili odnosi sa reperom

I Karleuša je komentirala ovog kontroverznog glazbenika, koji se preimenovao u Ye. Čini se kako su si nekoć bili dosta dobri, te su se i pratili na društvenim mrežama. No folkericu je reper sa mreža otpratio nakon Pariškog tjedna mode, a Karleuša je za medije pojasnila kako su odnosi između njih od tada zahladili.

Praunuka naftnog tajkuna našla se u razvodnoj zavrzlami: ‘Očito je bila oprezna’




“Nakon mog nastupa na reviji modnog brenda Vetemans, Kanye me je otpratio sa Instagrama! Ja sam ga pozvala na reviju, ali izgleda da su u pitanju klanovi”, izjavila je. Upravo na spomenutoj reviji pjevačica se družila i sa Georginom Rodriguez, djevojkom portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Srpkinja je nedavno sa svojom vojskom pratitelja na Instagramu podijelila tešku životnu epizodu. Nedugo nakon svog prvog koncerta na Ušću saznala je da je izgubila bebu za koju nije ni znala da je nosi. Čitava situacija toliko je odjeknula medijima da joj je pismo podrške uputila upravo Kim Kardashian.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.