Foto: Twitter

Kamerman zumirao lice Jovane Jeremić: Njen pogled sve je rekao, ali nije na tome stala

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Kontroverzna srpska voditeljica Jovana Jeremić ponovno je privukla pažnju jutarnjim programom na Pink televiziji u kojemu se obrecnula na kamermana.

Naime, pripremajući se za početak vijesti kamerman je zumirao voditeljicu, a tom prilikom posebno je zumirao njeno lice, toliko da su joj se u jednom trenutku vidjeli podočnjaci.

Jeremić je kamermanu najprije uputila vrlo ozbiljan pogled po kojem se dalo zaključiti da joj se ne sviđa što radi, a onda mu se odlučila obratiti.

“Volim ja te krupne komade svega” 

“Dok sam mlada snimaj me krupno, volim ja te krupne komade svega, pa i kadrove”, poručila je Jovana Jeremić gledajući direktno u kameru.




Isječak nezgodnog trenutka iz jutarnjeg programa brzo se počeo dijeliti društvenim mrežama pa je i na bivšem Twitteru, današnjem X-u, izazvao pažnju.

“Kako da je ne voliš? Vrca od erotike i suptilne dvosmislenosti! Igra riječi koja je samo inteligentnim ljudima dokučiva!Gledajte i učite kvazi novinari!”stoji na X-u uz isječak. Ipak, s takvim se opisom voditeljice mnogi nisu složili.

“A se*y je k’o račun za struju”, “Samopouzdanje kipi ko sarma na četvorci”, “Težak slučaj”, “Ta samouvjerenost je tragikomična”, samo su neki od komentara na voditeljicu. Naime, u raspravi su su mnogi iskazali neslaganje s načinom na koji voditeljica radi svoj posao.

‘U Srbiji dno ima i podrum!’ Jovana Jeremić ima pjesmu, sunarodnjaci šokirani: ‘Ograničena kao balkon!’

Inače, kontroverznavoditeljica je nedavno proslavila 33. rođendan, a novinarima se tom prigodom pohvalila kako je dobila poklone u vrijednosti od 30 000 eura.

Jeremić je pred kamerama otvarala poklone te je otkrila kako voli sve osim cvijeća, što je posebno bilo naglašeno na pozivnici za njen rođendan, no najviše je istaknula da voli skupocjene parfeme i nakit.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.