Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

KAKVA DOSADA! Hrvatske estradne zvijezde se cijepile u komornoj atmosferi, show ‘ukrao’ Sandi!

Autor: Š. P.

Nakon što je Jelena Karleuša na cijepljenju u Beogradu napravila show neočekivanih i neviđenih razmjera, naša očekivanja od cijepljenja hrvatskih estradnih zvijezda naglo su porasla. Ako je jedna Karleuša izazvala pomutnju, što li će tek biti kad se skupe naši pjevači, naivno smo pomislili.

A onda se cijepljenje hrvatskih zvijezda i održalo, prigodno, u Hrvatskom glazbenom zavodu. Od showa, nažalost, “niti s”. Damir Kedžo, Marko Tolja, Damir Urban i mnogi drugi pojavili su se u svojim dnevnim “civilnim” varijantama, nigdje osmijeha, nigdje pjesme – sve po principu “cijepi me da idem doma”.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Dašak estrade dao je tek Sandi Cenov, ponosno pokazujući svoju tetovažu najčešće sakrivenu ispod rukava.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Cijepljenje je organizirano uoči koncerata koje financijski potpomaže Ministarstvo kulture i medija u sklopu akcije “Svirati se mora”. Najveći iznos od 300 tisuća kuna po koncertu dodijeljen je Parnom valjku, Prljavom kazalištu, Tonyju Cetinskom, Gibonniju i Petru Graši. Za oporavak domaće glazbene scene ukupno je osigurano nešto više od pet milijuna kuna.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.