‘KAD TE ZAGRLI SVEMIR’ Damir Urban ganuo fanove prizorom koji je zabilježila supruga Milica: ‘Čim popusti, krećemo!’

Autor: Dnevno

Popularni pjevač Damir Urban u subotu je nastupao na Brijunima, a u ponedjeljak je ujutro objavio kako kreće na put za Zagreb, gdje će održati dva koncerta, u ponedjeljak i u utorak u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti. No, prije polaska, supruga Milica Czerny Urban zabilježila je trenutak koji je ganuo brojne Urbanove pratitelje.

Naime, riječki glazbenik Damir Urban (50) i njegova supruga Milica (38) povećali su svoju obitelj nakon dvanaest godina braka kad se 2019. godine rodila kćer Iskra. Urban je tad po treći put postao otac jer iz prvog braka s Goranom Milojević ima sina Malika, a sa Milicom Istoka Zolu.

“Sporo rasti mala vrbo”, napisao je tad glazbenik uz fotografiju gdje prinovu prvi puta drži u naručju u Klinici za ginekologiju i porodništvo Rijeka.

Zagrljaj Iskre i Damira, koji ju u svitanje zore drži u svom naručju,  ganula je brojne fanove.

“Čim zagrljaj malo popusti, krećemo za Zagreb! Vidimo se večeras i sutra na koncertima u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti”, poručio je, a onda su se stali nizati komentari:

“Tatino”, “A sunce malo. Predivni ste”, “Bogami, kako te je zagrlila, nisam baš siguran da ćeš stići u Zagreb”, Ee kad te zagrli svemir teško će te pustiti…”, “Kako lijepo rečeno, slika govori sve…”, “Zagrljaj ne popušta nikad…”




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.