Bozidar Vukicevic / CROPIX

Kad su vidjeli ovaj hrvatski par ljudi sami došli do zaključka: ‘Beckhamovi odradili svoje’

Autor: M.T.

Poznati hrvatski vaterpolist Jerko Marinčić Kragić nedavno je na svom Instagram profilu podijelio niz prekrasnih obiteljskih fotografija. Na slikama, Jerko pozira sa svojom zaručnicom Anom Karom i njihovom kćerkicom Maris, oduševivši pratitelje svojim skladom i srećom.

Jerko i Ana modno su usklađeni te oboje nose elegantne crne kombinacije. Ana je zablistala u crnoj haljini s prorezom, dok je Jerko odabrao crnu majicu i hlače. Malena Maris, rođena u listopadu 2023., ističe se svojom bijelo-plavom kombinacijom, dodajući kontrast i fokus na obiteljsku fotografiju.

“Divni ste, predivni, ali se zna tko je od vas ipak najlipši.”, “Prekrasni!”, “A slatkog diteta”, “Što su Beckhamovi radili, odradili su čini mi se, smjena generacija obavljena”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jerko Marinic Kragic (@jere_kragic)




‘Svi su mi govorili da će biti tako’

Ana je vijest o rođenju Maris podijelila na Instagramu, objavivši fotografiju Jerka u zaštitnoj odjeći s opisom: “Uspjeli smo. 2. 10. 2023.” Jerko je svoju sreću nakon rođenja kćerkice podijelio u IN Magazinu: “To je sigurno najveći životni uspjeh, najveća životna sreća. Svi su mi govorili da će biti tako, ali nisam vjerovao dok nisam to dijete uzeo u ruke.”

Jerko je poznat po svojoj predanosti obitelji, koju smatra ključnim faktorom svog uspjeha u sportu. “Vezan sam uz obitelj. Uvijek su mi davali vjetar u leđa i cijelu karijeru su uz mene. Zahvaljujući njihovoj podršci kao kruna moje karijere bila je titula europskog prvaka,” kazao je igrač vaterpolskog kluba Jadran.

Osim vaterpola i obitelji, Jerko je strastveni navijač Hajduka. Nedavno je najavio da će se oženiti “kad Hajduk postane prvak”. Odrastao je u splitskom naselju Skalice, blizu stadiona Poljud, a Anu je upoznao prije više od deset godina, iako su vezu započeli tek u ljeto 2022.




Zgodni hrvatski vaterpolist postao je otac: Djevojčica ima jedinstveno ime

O samozatajnoj Ani poznato je da je također Splićanka i da je velika podrška Jerki. Par uspješno čuva svoju privatnost, a Jerko je prošle godine najavio vjenčanje: “Naša veza je predivna od prvog dana. Jako se dobro slažemo i odlično funkcioniramo zajedno,” istaknuo je Jerko kada je snimio i editorijal sa svojom partnericom.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.