Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Jelena Rozga i Andrea Šušnjara se bore s dva različita oblika iste neizlječive bolesti

Autor: G.B.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara nedavno je u Rumunjskoj, u ime grupe, primila nagradu za najpopularniju grupu ovih prostora, a mnogi su tada promijetili i drastičnu promjenu na pjevačici.

S obzirom na to da nova frizura često ide s novom ljubavi, novinare je zanimalo je li tako bilo i u njenom slučaju: “‘Definitivno je 2024. godina za mene godina promjena pa je frizura samo u skladu sa svim promjenama koje sam napravila i koje ću napraviti ove godine. Ljubav je ostala ista, sretno sam zaljubljena u sretnoj sam vezi tako da to je sve što ću vam otkriti”, govori Andrea Šušnjara.

Podsjetimo, Andrea Šušnjara pojavila se na Dori 2004., a kada je imala samo 20 godina na rutinskom pregledu je saznala da boluje od teške bolesti, leukemije.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Bori se s autoimunom bolesti štitnjače

“Ne volim danas previše pričati o tome jer je sve to, hvala Bogu, iza mene. Sve to što sam prošla nije bilo lako, od operacije koja je uslijedila samo dva dana nakon što mi je otkrivena cista na jajniku, do tri ciklusa kemoterapija koje sam prolazila. Ali, nikad se nisam predavala, nisam gubila vjeru ni snove o tome da želim postati pjevačica”, rekla je Andrea u razgovoru za Jutarnji list svojevremeno.

Ipak, prije godinu dana otkrila je da se ponovno bori s neizlječivom bolesti, a ovaj put je bila riječ o autoimunoj bolesti štitnjače. Rekla je kako je zbog bolesti nabacila nekoliko kilograma, a zbog ubrzanog tempa života nema vremena posvetiti se zdravlju.

HRT-ova miljenica dobila tešku dijagnozu: ‘Prije mjesec dana nisam se mogla popeti uz stepenice’




Sa štitnjačom problema ima i još jedna pjevačica grupe Magazin, njena kolegica Jelena Rozga, koja se – za razliku od Andree – bori s ubrzanim radom štitnjače.

“Mi smo se po pitanju toga čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik štitnjače od nje. Ja se debljam i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu”, kazala je.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.