Foto: Instagram

Jelena Karleuša proživljava dramu, susjedi sve otkrili: ‘Vika i plač čuli se diljem ulice’

Autor: F. P.

Otkako se krajem svibnja javno ‘obrušila’ na Severinu, srpska folkerica Jelena Karleuša u posebnom je fokusu javnosti. Sve je započelo nakon što je komentirala intervju iz 2022. godine u kojemu je Severina spomenula genocid u Srebrenici, a od tada su se o zavrzlami oglašavale obje pjevačice te započele internetsku prepirku.

Prije nekoliko dana se u Karleušinom životu dogodio velik obrat. Srpski mediji raspisali su se o optužbama koje je podnijela protiv svog bivšeg supruga, Duška Tošića. Optužbe su se svodile na fizičko nasilje prema njoj i njenom prijatelju, a kasnije je Tošiću alkotestom utvrđena prisutnost alkohola u krvi.

Naravno kako je sve ovo izazvalo dodatan interes medija, i to prema obje strane. Bivšeg nogometaša su pratitelji na društvenim mrežama upitali jesu li Karleušine optužbe istinite, na što je on komentirao da je ona sve namjestila. Taj komentar je u međuvremenu izbrisan, no svejedno je imao vremena proširiti se internetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)




Ona u suzama, on govori psovke

Cijelu situaciju su komentirali i susjedi ovog bivšeg para, te je neimenovana žena rekla da su se vika i plač čuli diljem ulice. Prema njenim riječima, Karleuša je u suzama molila Tošića da prestane dok je on izrekao nekoliko psovki. Navodi se i da se na Jeleni jasno vidjelo koliko ju je potresao ovaj nemio događaj.

Srpski reper prekinuo sa 22 godine mlađom: Krahu navodno kumovala zanimljiva snimka




Podsjetimo, prema tadašnjim navodima Karleuša je na mjestu događaja bila s prijateljem kojeg je Tošić napao. Došao je u kuću pod vidnim utjecajem alkohola te čovjeka udarao po tijelu, a zatim je isto napravio i Karleuši kada je pokušala zaustaviti svađu. Folkerica se i sama nedavno na društvenim mrežama o svemu oglasila.

“U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamolit ću sve da imaju razumijevanja za privatnost moje obitelji i težak period u kojem se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaviještena mimo moje volje. Idemo dalje, bit će bolje”, poručila je.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.