Foto: Instagram

Jelena Karleuša objavila novu fotku, fanovi na aparatima: ‘Bomba zapalila Dubai’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpska zvijezda Jelena Karleuša jedno je od imena koje svakim spomenom odjekne regijom. O njenim energičnim nastupima priča se i mjesecima kasnije, a društvene mreže redovno bruje o njenim provokativnim izdanjima. Bilo bi lako pomisliti da nema što nije objavila, no Karleuša ipak ima još pokoji trik.

Najbolje to dokazuje jedna od njenih posljednjih objava na Instagramu. Tamo je podijelila fotografiju sebe kako pozira u minijaturnom dvodijelnom kupaćem kostimu, dok se iza nje naziru neboderi Dubaija. Posebno upečatljiv detalj je bijeli otisak ruke na njenoj stražnjici, koju je stavila u prvi plan.

“Pokaži svojem doktoru”, napisala je Karleuša u opisu. Nimalo ne iznenađuje činjenica da je objava u samo jednom danu prikupila više od 55 tisuća reakcija oduševljenih fanova. A sudeći prema sadržaju njihovih komentara, neki bi možda i mogli potražiti ‘liječničku pomoć’ nakon ovako provokativnog izdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)




“Nema bolje dok se ne klonira”

“Wow carice. Ovom tijelu zavide 20 godina mlađe cure”, “Poludit ću, kakva bombetina”, “Bomba riba samo bombe baca”, “Zapalila Dubai”, “Nema bolje ribe dok se ne uspije klonirati”, “Žena koja je čist primjer da je osobno zadovoljstvo najvažnije”, “Jeco nabijaš im komplekse jako”, “Daj ženo goriš”, “Ona je umjetnost”, neki su od brojnih komentara.

Karleuša sablaznila Srbe objavom za pravoslavni Božić: ‘Ne vjerujem u Boga’




Podsjetimo, nedavno je Karleuša ponovno dospjela u fokus javnosti zbog komentara o Severini. Naime, Splićanka se fotografirala u skupocjenoj haljini koju je nosila prilikom jedne od emisija Superstara, gdje je bila članica žirija. Pretpostavlja se da je fotografija nastala u backstageu, a Jeleni nikako nije sjela.

“Severina je u haljini koju sam ja željela kupiti, i sad ju je ona upropastila. Slika se u toj nekoj šupi u YSL haljini. Srećom, nisam je kupila jer je preskupa. Ta haljina košta oko 5 soma eura. Ali potpuno ju je upropastila, umjesto da je na nekom gala mjestu”,  izjavila je tada Srpkinja za WTF Radio.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.