Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Prvi suprug Gabi Novak, njen Arsen, ali i Siniša Vuco u jednom su trenu stvarali isti album

Autor: G.B.

Siniša Vuco u suradnji sa sastavom Živo blato iznenadio je svoje obožavatelje novim spotom za pjesmu “Kaštel Gomilica”. U ovoj verziji, pjesma je dobila novo ruho koje sad prati i vizualna priča.  Glazbu, aranžman i tekst pjesme potpisuje sam Vuco, koji je kroz svoje stihove uspio prenijeti ljepotu i značaj Kaštel Gomilice.

Spot za pjesmu “Kaštel Gomilica” snimljen je u predivnom ambijentu uz more, što dodatno pojačava osjećaj nostalgije i ljubavi prema ovom malom, ali značajnom mjestu. Kroz cijeli spot, gledatelji imaju priliku vidjeti stare slike koje su pažljivo odabrane kako bi prikazale ljepotu i povijest Kaštel Gomilice, te odvele gledatelje na putovanje kroz vrijeme. Među tim slikama nalaze se i one koje prikazuju Vucu iz njegovih mlađih dana.

Siniša Vuco uspio je kroz glazbu, tekst i slike prenijeti svoju ljubav prema ovom mjestu, te još jednom stvoriti djelo koje će dirnuti srca mnogih.

Potpisan na istom albumu kao i Arsen

Podsjetimo, ekscentrični Siniša Vuco češće je u medije izlazio zbog svojih izjava, skandala i optužnica, nego što je medije zanimao njegov glazbeni opus. Ipak, ako zavirimo u ZAMP-ovu bazu autora, vidimo da je Vuco autor glazbe, autor teksta ili oboje za više od 250 skladbi.

Pisao je Vuco tako i pjesme za najveća imena hrvatske glazbene scene, poput Mate Miše Kovača, Kemala Montena, Vlade Kalembera, Alke Vuice, ali i Marka Perkovića Thompsona.

Gabi i Vesna progovorile o Arsenu i Oliveru: ‘Svaki dan je mijenjao te ženske’




Zanimljivo, Kemalu Montenu je Vuco napisao pjesmu “Zaboravi”, dok na istoj pjesmi aranžman potpisuje bivši suprug Gabi Novak, Stipica Kalogjera. Što je još zanimljivije, na istom se albumu nalaze i pjesme Arsena Dedića. Tako je Vuco na albumu “Kemo i prijatelji – Hvala svima”, stao bok uz bok velikom Arsenu.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.