foto:Instagram/Kolaž

Je li se Severina posvađala s vjenčanom kumom? Rođendan se proslavio bez nje, a nije ga ni čestitala

Autor: Dnevno

Andrea Čermak, snaha generala Ivana Čermaka i vjenčana kuma pjevačice Severine Kojić (48), proslavila je 45. rođendan u krugu prijateljica, a jedna od uzvanica bila je i pjevačica Nina Badrić (48), koja je na svom Instagram profilu objavila fotku s proslave i otkrila čini se najbliže Andreine frendice, no mnogi bi rekli da jedna nedostaje.

Naime, Nina i Andrea pozirale su s Izabel Kovačić (28) uz rođendansku tortu.  U tom trenu Izabel je u ruci držala mobitel gdje im se preko videopoziva pridružila i Vanja Modrić (38), supruga nogometaša Luke Modrića (35), no na fotografijama je primijećeno da nema Severine, pa su se zapitali jesu li se prijateljice možda udaljile.

“Godine su samo broj”, napisala je Badrić u opis objavljene fotografije. Brojni pratitelji u komentarima su Andreji čestitali rođendan i uputili joj najljepše želje.

Seve osim što nije bila s njima na proslavi, nije ni uputila čestitku putem društvenih mreža, kao što to inače radi kad su u pitanju rođendani njenih bliskih ljudi.

foto:Instagram

Andrea je Severini bila vjenčana kuma na vjenčaju s Igorom Kojićem (33), a pjevačica je također bila kuma njoj na vjenčanju s Hrvojem Čermakom.

“Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom”, poručila je Severina jednom prilikom Andreji. No Severina je neke ranije fotografije s njim izbrisala s duštvenih mreža.




Osim brojnih rođendanskih čestitki Andreji, pratitelji su komentirali i proslavu.

foto:Instagram

“Izabel se pokušava popesti na društvenoj ljestvici družeći se s njima.”,  “Severini ide na čast što joj nije čestitala rođendan putem društvenih mreža”,  “Neoprostivo, ali sva sreća pa je Andrea bila uz Ninu, Izabel i Vanju”,  “Pa nije valjda da su se kokoši potukle?”,  “Tuga golema”, neki su od komentara.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.