JAVNOST ZGROŽENA: Jesu li tvorci ‘South parka’ ovaj put pretjerali? (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

U jednoj sceni Bill i Taylor pjevaju 'Baby, It's Cold Outside', a komičar tijekom izvedbe pjevačicu gura na kauč. Potom joj daje piće u kojem se nalazi droga.

Uz tvorce serije ‘South Park’ redovito se veže pitanje jesu li pretjerali. Ovog puta su u finalnoj epizode sezone prikazali Billa Cosbyja kako drogira mladu pjevačicu Taylor Swift. U jednoj sceni Bill i Taylor pjevaju ‘Baby, It’s Cold Outside’, a komičar tijekom izvedbe pjevačicu gura na kauč. Potom joj daje piće u kojem se nalazi droga. Taylor u jednom stihu komičara upita što joj je u piću, a on kaže žele.

Podsjetimo, Cosby još nije proglašen krivim za optužbe koje mu se stavljaju na teret nego se slučaj istražuje. Javnost je iznenađena i zgrožena istupom 19 žena koje su slavnog i obožavanog komičara optužile za drogiranje i seksualno napastovanje.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.