FOTO: Instagram

Javljanje uživo supruga Blanke Vlašić pošlo po zlu: U kadar mu ušle i noge nepoznate žene

Autor: G.B.

Suprug proslavljene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, sportski novinar Ruben Van Gucht, trenutačno se nalazi u Kolnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu.

Van Gucht se u emisiju “Radio 2 Weekwatchers” javio uživo iz svoje hotelske sobe, a gledateljima je za oko zapeo jedan detalj. Naime, iza Rubena su, na krevetu, primijetili par ženskih nogu. Nakon što je novinar shvatio da su noge za sada nepoznate ženske osobe u kadru, brzo ih je pokušao prekriti šalicom kave.

No, na njegovu žalost, video se, kako piše HLN, već proširio društvenim mrežama, a on sam nije htio komentirati situaciju. Naknadno je podijelio story jednog kulturnog centra u kojem se gledao intervju, a noge je prekrio emotikonom srca.

FOTO: Instagram

Vezu su dugo skrivali

Ruben i Branka svoju su vezu uspješno su skrivali sve do vjenčanja, koje se održalo u njenom rodnom Splitu. Kao kruna njihove ljubavi stigao je sin Mondo kojeg je Blanka rodila 8. studenog 2022. godine, točno na svoj 39. rođendan.

Prije Van Guchta, Blanka je bila u vezi sa Slavoncem Antonijem Ergotićem, s kojim je i živjela u rodnom Splitu. Za njihov prekid nije se znalo sve dok ga Blanka, mjesecima kasnije, nije potvrdila.

Hrvata zanimalo što rade ljudi bez djece i partnera: Ovakvim odgovorima se nije nadao




“Željela bih vam reći da sam već mjesec i pol dana slobodna djevojka i više nisam u vezi. Smatrala sam da je ovo najbolji način da to objavim kako ne bi bilo špekulacija u medijima. Evo, čak sam i natuknice pripremila. To je sve što ću o ovoj temi reći za medije, a kao što ste vidjeli, to nije utjecalo na moje skakanje,” izjavila je tada za domaće medije.

Iako joj je Antonio bio najozbiljnija veza prije braka, pamti se i njena kratkotrajna ljubav sa rukometašem Nikolom Karabatićem, koji je nakon prekida izjavio kako je njihova veza bila samo predstava za medije.




 

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.