Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Jasna Zlokić otvorila dušu o suprugu Borisu: ‘Puno puta sam bila gluha, slijepa i nijema’

Autor: G.B.

Jedna od rijetkih pjevačica koju je glazbenu karijeru započela kada je već bila u braku i imala sina jest Jasna Zlokić. Naime, ova simpatična Korčulanka tijekom svoje karijere snimila je više od 20 albuma, a u Beogradu je dva puta, 1984. i 1989., proglašena pjevačicom godine

Ipak, sama Jasna tvrdi kako svoju glazbenu karijeru nije niti očekivala niti se ikada planirala odreći majčinstva, osobito ne u trenutku kad je najviše uživala sa svojim sinom Igorom.

“Čovjek planira, a Bog odlučuje, kaže se u narodu. Ja uopće nisam planirala karijeru, ona se dogodila. Zato što mi je bila suđena. Ja sam imala i brak i dijete prije toga. Mlada sam rodila, sa 22 godine, pa sam imala vremena sve to napraviti poslije. Dogodilo se tako, okolnosti su bile takve. Imala sam brak, muža i dijete i zašto bih se toga odrekla. A vidim da se i danas u popularnom svijetu djeca stavljaju u prvi plan, tko ih ima, ističu se kao i brak i familija i to je lijepo. Svi se naslikavaju, posvajaju. Raduje me što se to dogodilo, za razliku od prije kad se to moralo kriti. Sigurno da je bilo teže, bilo bi lakše da sam bila slobodna, bez obaveza, bila bih manje umorna, jer dijete i muž traže odricanje, ali to je bio moj izbor”, rekla je u jednom od intervjua.

Foto: Sasa Buric / CROPIX

Uloga bake joj je omiljena

Jasnina svakodnevica okrenuta je ponajviše suprugu Borisu te unučicama Mari i Tanji. Unuke im je podario sin Igor, a na jedno novinarsko pitanje kakva je kao baka, Jasna se sva ozarila: “Starija ima sedam godina, a mlađa godinu i pol. Prebrižna sam kao baka, to je malo previše, ta ljubav prelazi granica razuma. Ja bi za svoje unuke napravila sve na svijetu. Znate, treba znati i voljeti, s mjerom, jer ja pretjerujem. Ali opet, takva sam, ili volim ili ne volim. Evo i danas sam od sedam na nogama, unuku sam vodila u školu ujutro, jedva čekam da se dočepam kreveta”, rekla je iskreno.

Inače, na pitanje o tome tko u braku nosi veći teret i odgovornost, bez imalo otezanja, govori da su to žene, na kojima leži najveći teret.

Tony Cetinski progovorio o privatnom životu: ‘Ne prođe dan da me ne nazove i pita kako sam’




“Ja mislim da je ključ života, tako i bračnog života, u rukama žene. Jednom sam kao cura pitala jednu stariju ženu: Teta Luce, kako ste vi tako dugo izdržala s mužem, a on vam baš i nije bio dobar? A ona mi je rekla: Kćeri moja, puno puta sam bila gluha, slijepa i nijema. Sve je time rekla. Ali, napominjem opet, žene su prefriganije od muškaraca, njima je Bog dao tu osobinu već po tome što su majke, već zbog toga moraju biti za stepenicu gore, jer se moraju boriti za dijete”, rekla je Zlokić.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.