Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Janko Popović Volarić ulovljen u društvu navodne djevojke, nije se odvajao od lijepe brinete

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić već dugo slovi za jednog od najpoželjnijih neženja, a da je u sretnoj vezi, dao je naslutiti u nekoliko navrata. Šuškanja o novoj partnerici dodatno je potaknuo kada se, među brojnim poznatim licima, pojavio na dodjeli glazbenih nagrada Rock&Off u zagrebačkoj Tvornici kulture upravo sa lijepom brinetom, kantautoricom Lovorkom Sršen.

Kako piše Showbuzz, Lovorka i Janko se nisu odvajali jednog od drugog, a za izlazak su se i modno uskladili. Oboje su nosili tamne majice i traperice. Inače, šuškanja o njihovoj vezi počela su još prošle godine, no oboje mudro šute o svom odnosu. Fotografije Lovorke i Janka pogledajte ovdje.

”Sretan sam, sretan sam i sve je dobro”, rekao je glumac prošle godine za IN Magazin i time dao naslutiti da su šuškanja točna, no vezu nije potvrdio ni demantirao, iako su na prošlogodišnjem Pula film festivalu viđeni u vrlo dobrom raspoloženju, a jedna gesta Janka bila je dosta znakovita.

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Naime, tijekom otvorenja festivala razgovarali su s njegovom kolegicom Marijom Škaričić, a Janko je u tom trenutku Lovorku obujmio oko struka. Ona je nosila dugu usku haljinu, koja je ocrtavala njezinu vitku liniju.

Inače, glumac je ranije bio u braku s Jelenom Veljačom, a nakon nje navodno dugo nije bio u vezi. Poznati je da ima sina Davida, kojeg je dobio sa osamnaest godina, kao i da je svoju posljednju poznatu vezu prekinuo prije tri godine.

Janko je početkom godine boravio u Japanu, kojeg je pogodio snažan podmorski potres od 7,6 stupnjeva po Richteru. Samo četiri dana nakon potresa, glumac je na Instagramu objavio galeriju fotografija iz Tokija.

Maja ‘podemonila’ zbog Hitne iz Rijeke: ‘Ste vi ludi? A Majko sveta više’




Objava je u jednom danu prikupila gotovo 1,4 tisuće reakcija, čemu je vjerojatno ‘pogodovala’ i nedavna tragedija potresa na zapadnoj obali.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.