Foto: Damir Krajac/CROPIX

Janica Kostelić osvanula u rijetkom izdanju: Uživala na proslavi uz drugog sina

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Umirovljena skijašica Janica Kostelić tijekom godina stekla je status sportske legende. Svojom skijaškom karijerom upisala se u povijest, a mnogi i dalje pamte povijesnu sljemensku utrku tijekom koje je bez štapa i rukavice osvojila treće mjesto.

Međutim, iako se o njenoj karijeri dosta toga zna, njen privatan život većinom je misterija za javnost. Ipak je poznato kako je prošle godine po drugi put postala majka, a sa svojim sinčićem odlučila je uljepšati dan Aniti Dujić i rođendanskoj proslavi njene kćeri, Elle Skye.

“Kakav prekrasan dan proveden u društvu prijatelja povodom Ellinog prvog rođendana”, napisala je Dujić u svojoj Instagram priči. Tamo je podijelila fotografiju Janice, koja u ležernom izdanju kleči na šarenoj deki na travi, dok njen drugi sin odmara u kolicima pored nje.

Foto: Instagram

Privatan život krije kao zmija noge

Ovo je inače jedna od iznimno rijetkih fotografija na kojima se Janicu može vidjeti sa djecom. Svoj privatan život većinom krije kao zmija noge te i sama rijetko objavljuje fotografije. Svog prvog sina Oskara rodila je 2019. godine, a njegovog oca nikada nije otkrila javnosti.

Joža Manolić nadživio obje supruge: Prva je doživjela tragediju, drugu je oženio s 97 godina

Za razliku od prve prinove, u vezi druge sportašica nije otkrila niti ime. Očev identitet također je nepoznat, a među njenim obožavateljima vodi se debata o tome. Mnogi, naime, nagađaju je li isti tajanstveni muškarac otac oba sina, no potvrdu vjerojatno neće dobiti.




Podsjetimo, po završetku skijaške karijere ljubila je Borisa Ivančića zbog kojeg se preselila u Rijeku. O prekidu je tada rekla samo kako je do njega došlo zbog nepomirljivih razlika. Nakon toga je bila u vezi sa Danielom Haimerlom, s kojim je prekinula 2011. godine.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.