Foto: Dragan Matic / CROPIX

Janica Kostelić nakon dugo vremena snimljena u šetnji s djecom

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić nedavno je rodila drugo dijete, no sve do srpnja javnost nije niti znala da očekuje prinovu.

Kao i tijekom prve trudnoće, Janica se o tom dijelu svog života nije htjela oglasiti niti javno govoriti, a dugo nije uopće viđana na javnim događanjima.

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Naime, prije četiri godine, nakon rođenja prvog djeteta, u potpunosti se povukla iz javnosti.

Šetnja uz jezero

Usprkos silnom trudu da održi privatnost i bude što dalje od očiju javnosti,  Pixsellov fotoreporter ju je uočio na dan Svih Svetih u šetnji na Jarunskom jezeru.

Janica je u kolicima gurala novorođenu bebu, dok je pored njih na biciklu bio i njen četverogodišnji sin Oskar.

Ranije je naša najtrofejnija skijašica viđena u centru Zagreba s novorođenom bebom u kolicima, a nakon što je po drugi put postao ujak, njen brat Ivica Kostelić odlučio je podijeliti svoje prve emocije s javnosti. Čitajte više:




JANICA UZ OCA ANTU NA DODJELI NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO: ‘Obitelj bi trebala biti temelj uspjeha, oni su tu od početka da nas podržavaju’




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.