Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Janica Kostelić je trudna: Pojavili se detalji, legendarna skijašica čeka drugo dijete

Autor: Z.S.

Legendarna hrvatska skijašica Janica Kostelić (41) očekuje drugo dijete, objavio je Story. Isti navode da je u drugom tromjesječju trudnoće i da sve protječe u redu. Nekadašnja državna tajnica za sport trenutačno se nalazi na odmoru sa sinom Oskarom i partnerom.

“Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta”, rekla je prije desetak godina, a želja joj se ostvarila početkom 2019.

MISTERIJ ZVAN JANICA KOSTELIĆ: Nikad nije otkrila ime oca svog djeteta, kao ni pravi razlog odlaska u mirovinu!

Janica je rođena 5. siječnja 1982. godine u Zagrebu u sportskoj obitelji – otac Ante Kostelić bio je trener te umirovljeni sportaš, a majka Marica nekadašnja igračica rukometa.

Svjetski kup je osvojila 2001., 2003. i 2006. godine. “Dana 15. siječnja 2006. Kostelić je postala tek treća skijašica u povijesti Svjetskog skijaškog kupa (nakon Šveđanke Pernille Wiberg i Austrijanke Petre Kronberger) koja je pobjeđivala u utrkama u Svjetskom kupu u svih pet skijaških disciplina. Dana 5. veljače 2006. Janica je postala druga skijašica (nakon Petre Kronberger) koja je pobijedila u svih pet disciplina u jednoj sezoni”, stoji u njezinoj biografiji.

U travnju 2007. godine najavila je da se zbog brojnih ozljeda povlači iz natjecateljskog skijanja.




Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.