Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Janica Kostelić je rodila drugo dijete: Sretnu vijest otkrio je njen brat Ivica

Autor: I.D.

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete u 42. godini, a vijest je, za Story, potvrdio njezin brat, Ivica Kostelić. Naime, bivši skijaš nije htio otkrivati više detalja o sestrinom porodu.

Ne otkriva detalje iz privatnog života

Vijest da je Janica trudna mediji su doznali u srpnju, a proslavljena skijašica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala.

“Smatram da svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu pa nemam nikakve posebne savjete. No uvijek smo na raspolaganju za bilo kakvu pomoć kao obitelj”, kazao je Ivica jednom prilikom.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Podsjetimo, Janica Kostelić je prvo dijete, sina Oskara, rodila 2019. godine, tada je zbog podrške obiteljskom prijatelju, HRT-ovu uredniku Bruni Kovačeviću, snimila video u znak podrške njegovoj zbirci knjiga “365 sportskih priča”.

Ova briljantna bivša skijašica nikada nije skrivala da joj je velika želja postati majka, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

JANICA KOSTELIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA SINOM: Plavokosi dječačić s velikim zanimanjem pratio utrku!




“Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta”, rekla je svojedobno Janica.

Kada je rodila svoje prvo dijete, Janica se nakon toga povukla iz javnosti i napustila je mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport, a sve kako bi se potpuno posvetila svom plavokosom dječaku.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.