Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Janica je rodila prije nekoliko tjedana, a sada je mnoge iznenadila pojavom na zagrebačkoj špici

Autor: I.D.

Hrvatska najtrofejnija skijašica, Janica Kostelić, krajem rujna rodila je svoje drugo dijete, a sretnu je vijest potvrdio njen brat Ivica Kostelić.

Vijest da je Janica trudna mediji su doznali u srpnju, a proslavljena skijašica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala.

Međutim, sada je uhvaćena u šetnji gradom, vozala je bebu u kolicima u pratnji ženske osobe.

Šetala se po Zagrebu

Nakon što je rodila svoje prvo dijete, sina Oskara, Janica se posve povukla iz javnosti kako bi se posvetila majčinstvu u potpunosti, a također je napustila i mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Još uvijek se ne zna je li Janica ovog puta rodila kćerku, ili sina, no sa svojom prinovom zapažena je u šetnji zagrebačkom Tkalčićevom ulicom, gdje je izgleda sretno i ispunjeno, te je izmamila brojne poglede prolaznika.

Prvak iz susjedstva potpisao i četvrtog Hrvata! Hvataju zalet za plasman u Ligu prvaka




Ova briljantna bivša skijašica nikada nije skrivala da joj je velika želja postati majka, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

 




JANICA UZ OCA ANTU NA DODJELI NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO: ‘Obitelj bi trebala biti temelj uspjeha, oni su tu od početka da nas podržavaju’

“Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta”, rekla je svojedobno Janica.

Kada je rodila svoje prvo dijete, Janica se nakon toga povukla iz javnosti i napustila je mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport, a sve kako bi se potpuno posvetila svom plavokosom dječaku.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.