Foto: Instagram

Jakov nakon dugo vremena ponovo u javnosti: Snimljen je s atraktivnom poduzetnicom

Autor: I.D.

U utorak je u zagrebačkom Met Butique Hotelu održana revija modnog brenda Duchess, koji je osnovala poduzetnica Snježana Schillinger. Na događaju je prisustvovao bivši prvi gospodin Hrvatske, Jakov Kitarović, bez svoje supruge Kolinde Grabar Kitarović, koja je bila izvan grada. Jakov je sjedio uz Bornu Kotromanić, s kojom je i pozirao, kao i uz frizerku Renatu Vinšek.

Za ovu prigodu Jakov je odabrao crno odijelo ispod kojeg je odjenu tamno plavu košulju. Prvo je nazdravio čašom šampanjca, na meniju je bio i kavijar, a zatim je iz prvih redova pratio reviju. Jakov cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica.

Za “goodie bag”, odnosno poklon, gosti na reviji su dobili čvarke koje je Jakov ponio kući. Kolindi se čvarci neće kositi s dijetom na kojoj je već godinama, a koja dozvoljava meso.

Foto: Instagram

Kolinda ne da na svog Jakova

Iako ih rijetko imamo prilike vidjeti zajedno u izlasku, Kolinda nikad nije skrivala koliko je ponosna na svog supruga, a uvijek je govorila kako ju je pratio i bodrio u svim planovima iako se pored nje nikad nije volio previše isticati. “Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao”, ispričala je početkom godine za Gloriju.

“Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao”, kazala je Kolinda.

Maji Šuput ironično spustila kolegica s Nove TV: ‘Ja sam ta koja pati’




Posljednji put u javnosti je Jakov viđen na meču Borne Goje i Francesa Tiafoea u sklopu prvog kruga završnice Davis Cupa u Splitu. Podsjetimo, Kolinda i Jakov u sretnom su braku od 1996. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, Katarinu i Luku.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.