Foto: Davor Javorović/PIXSELL

‘JA SAM TEŠKI FIZIČKI RADNIK…’ Bivši ministar Tolušić otkrio čime se bavi nakon odlaska iz politike: ‘Čistim, perem!’

Autor: Š. P.

Sigurno se nekad, prolazeći kroz ovaj teški i naporni život, upitate – što nakon odlaska iz politike radi Tomislav Tolušić, bivši ministar regionalnog razvojai EU fondova te bivši ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade?

U intervjuu za Gloriju, Tolušić otkriva da je u okolici Virovitice prije nekoliko mjeseci sagradio vinariju Tomo Butique Winery. Opremio ju je, kaže, hrvatskim proizvodima (osim amfora koje su stigle iz Gruzije), a igra se ‘drukčijim okusima i to isključivo crnih vina’.

“Želimo biti mala obiteljska vinarija jer jedino tako mogu imati uvid u svaku bobicu grožđa i svaku butelju”, rekao je Tolušić.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

“Sve ovo što vidite prošlo je kroz moje ruke – berba, stavljanje kvasca, punjenje boca, etiketiranje… Nisam ja nikakav šef, ja sam teški fizički radnik – čistim, perem i slušam pametnije od sebe. Moja ekipa je bolja i iskusnija od mene i to treba cijeniti”, priznao je bivši ministar za Gloriju.

Raj za klince

Otkriva i da svaki slobodan trenutak provodi u vinariji, a obožavaju je i njegova supruga i djeca.

“Klincima je ovdje raj, čista priroda i sloboda. Ja sam tu po cijele dane jer posla ima još mnogo, iako za mene ovo nije posao, već strast u kojoj neizmjerno uživam”, priznaje Tolušić.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

 




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.