J.J. Abrams odbio je režirati nove Star Wars filmove

Autor: M.Z.

Odmah nakon što je Disney preuzeo LucasArts službeno je potvrđeno da će se u narednim godinama snimiti još jedna Star Wars trilogija a redateljska palica ponuđena je i J.J. Abramsu.

Nakon povelike stanke prvi Star Wars film u kino dvoranama pojaviti će se 2015. godine i to će biti tek prvi dio nove trilogije. Tako je odlučio Disney, novi vlasnik LucasArtsa koji je redateljsku palicu ponudio i J.J. Abramsu. No, J.J.Abrams upravo dovršava drugi film u konkurentnoj franšizi – Star Treku što je bio jedan od razloga zašto je odbio Disney;

'Bilo smo u ranim pregovorima, no sve sam odmah odbio zbog vjernosti Star Trek franšizi ali i zbog toga jer sam veliki obožavatelj Star Warsa. Radije ću biti u publici bez znanja što će se dogoditi na filmu nego da na njemu sam radim.' – objasnio je Abrams za Empire magazin i potvrdio da će nakon 'Into Darkness' raditi i na trećem Star Trek filmu.

Autor:M.Z.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.