Screenshot: Instagram/Mateo Kovačić (@mateokovacic8)

Izabel i Franka na zajedničkom druženju: Pokazale što su radile prije utakmice

Autor: Marija Tomić

Franka Batelić i Izabel Kovačić, supruge naših poznatih nogometaša Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića, prošetale su Leipzigom prije ključne utakmice Hrvatske i Italije. Družeći se u ovom njemačkom gradu, Franka i Izabel uživale su u opuštenom danu s obitelji.

Franka Batelić, koja je u braku s Vedranom Ćorlukom od 2018. godine, provela je vrijeme sa svojim sinom i ostalim članovima obitelji. Njihova šetnja Leipzigom bila je prilika za malo opuštanja prije napetog nogometnog susreta.

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, također je bila u društvu svoje obitelji. Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine, a već imaju sina Ivana. Nedavno su objavili sretnu vijest da očekuju drugo dijete, čime su obradovali svoje obožavatelje.

Foto: screenshot Instagram

‘Najbolja ekipa za razgledavanje’

Franka i Izabel podijelile su trenutke iz svoje šetnje Leipzigom na društvenim mrežama. Na Instagramu su objavile zajedničku fotografiju uz opis “Najbolja ekipa za razgledavanje”, čime su pokazale koliko uživaju u druženju i zajedničkom vremenu.

Foto: screenshot Instagram

Izabel, koja je inače poznata po svom elegantnom stilu i aktivnostima na društvenim mrežama, nedavno je podijelila sretne vijesti o trudnoći. Njeni pratitelji s nestrpljenjem čekaju vidjeti trudnu Izabel na tribinama, gdje će podržavati svog supruga Matea Kovačića.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka imaju dvoje djece, sina Viktora i kćer Gretu. Njihova obitelj često dijeli sretne trenutke na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji vole pratiti njihove obiteljske avanture.

Foto: screenshot Instagram

Skrivala je trudnoću

Šetnja Leipzigom bila je prilika za opuštanje i uživanje u lijepom danu prije važnog nogometnog susreta. Franka i Izabel pokazale su koliko je važno imati podršku najbližih u trenucima napetosti i iščekivanja.




Prisjetimo se, Izabel je nedavno na Instagramu podijelila lijepu vijest sa svojim pratiteljima. Prema veličini trbuha, bračni par neće još dugo čekati prinovu, a lijepa Izabel je otkrila zašto je skrivala trudnoću. “Trudnoća je za mene nešto sveto. Htjela sam u toj sreći i blagostanju što dulje uživati samo sa suprugom i najužom obitelji, podalje od očiju javnosti, no to se, eto, ispostavilo nemogućim”, rekla je Izabel.

(FOTO) ZGODNA ŽENA NOGOMETAŠA SKORO RODILA: Zbog ovoga su počela šuškanja oko bebinog spola, evo što kažu…




Pozirala je u uskoj traper haljini koja je itekako naglasila njen trudnički trbuh, dok je u opis dodala emotikon srca. Ispod slike pali su mnogi komentari u kojima joj pratitelji čestitaju. “Hvala svima na najljepšim željama i puno ljubavi! Blagoslovljeni bili! Svaka žena cijeni podršku, poštovanje i privatnost u svom najranjivijem, ali i blagoslovljenom razdoblju života”, poručila je Izabel.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.