Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

Ivica Kostelić progovorio o onome o čemu gotovo nikada ne priča: ‘Svatko na svoj način’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Proslavljeni bivši skijaš Ivica Kostelić po završetku karijere posvetio se drugačijem životu. Ovih dana uživa u jedrenju, ali i obiteljskim trenutcima sa suprugom Elin i djecom. I dok on ima četvero potomaka, njegova sestra Janica ovih dana čeka svoje drugo dijete.

Sredinom lipnja javnost je saznala kako je Janica u drugom tromjesečju trudnoće te očekuje prinovu sa partnerom.

‘Uvijek smo na raspolaganju’

Ivica je inače po pitanju obiteljskog života dosta zatvoren. No sada je ipak za domaće medije progovorio o tome ima li, kao iskusni otac, neke savjete za svoju sestru koja će se uskoro ponovno naći u ulozi majke.

Foto: Nenad Dugi/CROPIX

“Smatram da svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu pa nemam nikakve posebne savjete. No uvijek smo na raspolaganju za bilo kakvu pomoć kao obitelj,” iskreno je izjavio.

O ljubavnom životu ne zna se mnogo

Podsjetimo, Janici će ovo biti drugo dijete. Uoči svojeg 37. rođendana rodila je sina Oskara, a javnost i dalje ne zna tko je njegov otac. Janica je inače svoj ljubavni život čuvala podalje od javnosti, pa ne iznenađuje kako je i njen sadašnji partner obavijen velom tajni.

Prvak iz susjedstva potpisao i četvrtog Hrvata! Hvataju zalet za plasman u Ligu prvaka




Njen brat Ivica je pak u sretnom braku sa Islanđankom Elin Arnarsdottir, također skijašicom. Njihova ljubavna priča započela je 2006. godine, a u bračnu luku uplovili su nakon osam godina veze.

Zanimljivo je da je Elin za vjenčanu kumu odabrala upravo Janicu, s kojom se brzo zbližila. Supružnici su danas ponosni roditelji četvero djece – trogodišnjih blizanki Jane i Kate, 8-godišnjeg Ivana te godinu dana mlađeg Leona.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.