Foto: Instagram

Ivana Knoll najavila prekretnicu i zaludila fanove: ‘Ovo ne bi smjelo biti moguće’

Autor: F. P.

Ime Ivane Knoll već dulje vrijeme je i više nego poznato diljem Lijepe Naše, ali i svijeta. Osobitu popularnost je stekla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, gdje je bodrenjem Vatrenih prozvana našom najvatrenijom navijačicom. Posebno je aktivna i na društvenim mrežama, gdje je sada podijelila dosta iznenađujuću novost.

Naime, Ivana je u svojoj novoj objavi na Instagramu najavila svojevrsnu prekretnicu u karijeri. Otkako se prošle godine preselila u Ameriku posebnu pozornost posvetila je glazbi te je mnogima poznata i pod imenom DJ Knollldoll. Svoje vjerne fanove sada je oduševila najavom svoje prve samostalne glazbene turneje.

“Moja prva ljetna turneja. Idućeg puta se vidimo na Ultra Europe festivalu 12. srpnja, u 22 sata”, napisala je Knoll, priloživši uz to fotografiju na kojoj pozira odjevena u čupavom topu svijetloružičaste boje. Sve je upotpunila slušalicama u istoj nijansi te poluprozirnim rukavicama, a na drugoj fotografiji otkrila je i gdje će sve nastupati u sklopu turneje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)




‘Ovo je tek početak’

“Zanima me koliko ćeš dobiti za jednu noć”, “Maroko će ti se posebno svidjeti”, “Ajme kako si prekrasna, jedva te čekam vidjeti”, “Predivan anđeo”, “Stvarno jel’ moguće da postoji ovakva djevojka, ovo je mitologija”, “Ružičasta ti sjajno odgovara”, “Ovo je tek početak”, “Sretno na prvoj turneji”, stale su se nizati reakcije obožavatelja.

Podsjetimo, Ivana je donedavno bila zaokupljena ponovnim navijanjem za hrvatsku reprezentaciju. Vatrene bodrila je tijekom Europskog prvenstva koje se ove godine održava u Njemačkoj, a na kojem naša reprezentacija nažalost nije prošla grupnu fazu. Svoj nastup na popularnoj Ultri najavila je već ranije, rekavši kako će joj se time ostvariti san.

Bivši hrvatski veleposlanik tvrdi da je Lovren cijelo vrijeme bio u pravu glede Lasagne




Nedugo prije odlučujuće utakmice između Hrvatske i Italije koja se odigrala 24. lipnja, Knoll je podijelila atmosferu naših navijača u Leipzigu. U snimci koju je objavila na svom profilu spremno se fotografirala s fanovima, a posebnu pozornost ‘ukrao’ je njen imidž. Za tu priliku odjenula je dres Vatrenih u crnoj boji, što je bilo dosta ‘čednije’ izdanje od uobičajenog.

“Napokon obukla nešto normalno”, “Ovako klasično obučena još ljepša, prava zavodnica”, “Tek ti sad ljepota dolazi do izražaja”, “Udaj se za mene Ivana, molim te. Bit ću tvoj vječni navijač”, “Ivana je zauvijek srce crveno”, “Nisam je prepoznala ovako odjevenu”, “Jadna nam majka, kad ti budeš na stadionu mi gubimo uvijek”, pisali su joj tada fanovi.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.