FOTO: Instagram

Ivana Knoll čednim izdanjem oduševila navijače u Njemačkoj: ‘Napokon nešto pristojno’

Autor: G.B.

Hrvatska za samo nekoliko sati igra odlučujuću utakmicu protiv Italije u Njemačkoj, a naši navijači nikad nisu bili glasiji i napetiji. U nedjelju su u Leipzigu navijači hrvatske reprezentacije napravili spektakularnu atmosferu kojoj je značajno doprinijela i najpoznatija hrvatska navijačica, Ivana Knoll koja je cijelo slavlje dokumentirala na svom Instagram profilu.

Objavila je nekoliko snimki na kojima se vidi kako oduševljeni obožavatelji neprestano traže da se fotografiraju s njom, na što ona vrlo rado pristaje. Dok su se jedni slikali, drugi su skandirali “Ivana, Ivana…”, a Knoll je i na društvenim mrežama dobila niz pozitivnih komentara.

“Napokon nešto pristojno”, “Konačno normalno obučena”, “Udaj se za mene Ivana, molim te. Bit ću tvoj vječni navijač”, “Kako si lijepa ovako obučena, wow”, “Tek ti sad ljepota dolazi do izražaja”, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)




Nedavno dobila konkurenciju

Podsjetimo, Knollica je nedavno dobila pravu konkurenciju kada je u pitanju bodrenje naših Vatrenih na tribinama. Fotografi su na tribinama u Hamburgu snimili navijačicu u navijačkom topiću bez naramenica koja je mamila poglede. Na društvenim mrežama mnogi su pitali tko je zanosna brineta koja je zasjenila Knoll na utakmici između Hrvatske i Albanije.

Ova zanosna brineta zove se Nina Mikić i rođena je u Hamburgu 1993. godine. „Tamo sam završila školu i zanat. Prije nekoliko godina odlučila sam se preseliti u Berlin. Tamo sad živim i radim. Još nisam udana. Volim biti na velikim nogometnim događanjima i bodriti naše igrače. Nažalost, nisam imala sreće nabaviti karte za utakmicu u Leipzigu, ali za Berlin i Hamburg jesam, gdje ste me i pronašli. Atmosfera je nevjerojatna”, rekla je Nina.

Vlahov zbog Vatrenih u Studio 4 pozvao posebnog gosta: ‘Uvijek kada dođete dobro prođemo’




Podsjetimo, Na svojim društvenim mrežama Nina je objavila snimke na kojima se može vidjeti atmosfera s utakmice te par fotografija na kojima pozira na tribinama. Na slikama Nina pozira u bijelim hlačama i kockastom topiću te drži zastavu, a na drugoj je zamotana u nju. Na jednoj slici Nina je u jednom trenutku imala i loptu s kojom je naša reprezentacija igrala.

FOTO: Instagram

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.