Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Iva Majoli snimljena u nevjerojatnom društvu legendi: Hrvatica se odmah pohvalila

Autor: Marija Tomić

Najpoznatija hrvatska tenisačica, Iva Majoli, ovih se dana našla među svjetski poznatim zvijezdama. Iva je češta gošća sportskim i društvenim događanjima pa je tako nedavno bila počasni gost i na humanitarnoj gala svečanosti Mouratoglou Annual Charity Gala. Ondje je bila sa svojim suprugom, talijanskim poduzetnikom Roberto Calegari iz Milana.

Goste je pozvao francuski teniski trener i osnivač teniske akademije na Azurnoj obali. Među uzvanicima bile su brojne sportske legende, među kojima su bili brazilski nogometaš Ronaldo, američki boksač Mike Tyson, francuska tenisačica Marion Bartoli, te Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem.

Slavni DJ Bob Sinclar imao je čast zabavljati goste na događanju. Iva je svoje društvo pohvalila i na društvenim mrežama. Objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira zajedno sa svjetskim zvjezdama, odnosno s boksačem Mikeom Tysonom i francuskim Dj-jem Bobom Sinclarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)




‘Bilo je nevjerojatno’

Fotografija otkriva s kojim se još zvijezdama susrela i družila na događaju. Naime, označeni su brazilski nogometaš Ronaldo Nazario de Lima te bivša francuska tenisačica Marion Bartoli. “Bilo je nevjerojatno s ovim nevjerojatnim legendama”, napisala je Iva ispod fotografije.

Nakon Azurne obale Iva je otputovala u Sardiniju, gdje je organizirala obiteljsko druženje sa svojim dragim prijateljima, te najavila da će se idući put svi skupa naći na Maldivima iduće zime.

“Živim u koferima i može se reći da mi se život svodi na pakiranje i raspakiravanje putnih torbi. I moj suprug mnogo putuje, jer kao jedan od najvećih proizvođača papirnate galanterije ima mnoštvo obaveza izvan Milana, pa se nas dvoje uglavnom – lovimo. Ali to sam znala kada sam se udala”, ispričala je Iva Majoli lani u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju i otkrila kako joj je u braku super.




Foto: Bozo Radic/CROPIX

‘Hvala Bogu da je razuman’

“U Robertu sam pronašla prijatelja i partnera bez kojeg više ne mogu zamisliti svoj život. Mislila sam da mi se takva ljubav više nikada neće dogoditi, pogotovo stoga jer je moj muž pravi tradicionalni Talijan, pa sam mu prvo trebala objasniti svoj način života, posao i putovanja. Hvala Bogu da je razuman, upoznao je ljude s kojima radim i putovao je sa mnom po turnirima da vidi kako taj naš sportski svijet funkcionira. Podržava me jer voli sport”, ispričala je Iva i zaključila kako joj najvažnije da Roberto ima dobar odnos s njezinom kćerkom Mijom.

Iva Majoli progovorila o kćeri i braku: ‘Vidjela sam da to ne ide u pravom smjeru’

“Naravno, Mia ima svog tatu Stipu, kojeg obožava i koji obožava nju, ali je sada dobila i Roberta koji joj je u svemu podrška. Jako mi je bitno da imaju dobar odnos, da smo obitelj i da se svi međusobno podržavamo. Mia u meni, svom tati i Robertu ima oslonac, i zna da smo svi mi uvijek tu za nju. Naravno, nije lako s tinejdžericom, volimo se i slažemo, ali ima i puno prepirki – no na kraju dana se sve dogovorimo. Mia je super dijete sa svim mušicama koje su za adolescentsku dob – uobičajene”, zaključila je Iva Majoli.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.