Foto: Josip Moler / CROPIX

Iva Majoli progovorila o kćeri i braku: ‘Vidjela sam da to ne ide u pravom smjeru’

Autor: T.Š.

Prije 20 godina slavna tenisačica Iva Majoli, koja je prije 27 godina osvojila Roland Garros, oprostila se od karijere profesionalne tenisačice, a posljednjih 12 godina bila je izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije.

Danas uživa u braku s talijanskim poduzetnikom Robertom Callegarijem s kojim će ove godine proslaviti drugu godišnjicu braka, a par živi u Milanu. Majoli je u razgovoru za In magazin pojasnila kako su njezini korijeni talijanski po tatinoj strani, tako da voli talijansku hranu, dok za Talijane kaže da su ‘zgodni, dragi’.

Smatra se sretnom što danas živi u Italiji, no u Hrvatsku se uvijek vraća te nastoji provesti u domovini provesti što više vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)




Tenis u obitelji

Majoli je progovorila i svojoj kćeri Miji, lijepoj 18-godišnjakinji koju je dobila u braku sa Stipom Marićem, za koju su postojale nade kako će krenuti majčinim stopama. Ipak, ispostavilo se da Miju čeka neka druga karijera.

Naime, iako je Mia započela s treniranjem tenisa, Majoli je objasnila kako je “vidjela da to nekako ne ide u pravom smjeru i donijeli su odluku neka igra rekreativno”. Sljedeće godine je maturantica, onda će, otkriva Majoli, na fakultet vjerojatno u Americi ili Europi.

Nakon toga, dotaknula se svog braka i otkrila kako je mislila da joj se takva ljubavna priča više nikada neće dogoditi. U svom suprugu pronašla je i prijatelja i partnera bez kojeg danas ne može zamisliti svoj život.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

“Nadam se da je to – to”

“Presretna sam, imam super muža i nadam se da je to – to”, rekla je Majoli pa otkrila kako je upravog suprug zaslužan za njenu vitku liniju jer su, kaže, Talijanke pogotovo u Milanu ‘mršave i ništa ne jedu’.

Iva Majoli pokazala kćer: Mama je ponosna do neba

Iako se, kaže, ne koristim tom nezdravom metodom, otkrila je kako liniju održava s puno vježbanja, hodanja, plivanja, a svaki dan oko sat vremena odvoji za jogu, pilates ili teretanu.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.