Foto: Goran Mehkek / Cropix

Isplivao moguć razlog Trifunovićevog uhićenja: U problemima i njegov ‘suradnik’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Jučer u večernjim satima regijom je odjeknula vijest o novim problemima glumca Sergeja Trifunovića. Iako se već neko vrijeme nalazi u neugodnim situacijama, priča je sada dobila još jedan pomalo dramatičan nastavak. Srpski mediji prenijeli su kako je oko 20 sati Trifunović završio u pritvoru, a sada su isplivale nove informacije.

Mediji su već naveli kako se radilo o nekoliko grama nedozvoljene supstance. Međutim, kako piše Nova.rs, točna supstanca koju je glumac imao u posjedu bila je marihuana. Nadalje se navodi kako ju je kupio od poznanika čiji su poznati samo inicijali, nakon čega su i on i Trifunović uhićeni od strane policije.

Obojici je određeno zadržavanje u pritvoru, iako se još ne zna u kojem trajanju. Trifunoviću ovo nije prvi put da je upoznat sa unutrašnjosti beogradskog pritvora – isto se dogodilo u listopadu prošle godine, kada je glumac 24 proveo u pritvoru zbog neplaćene parkirne kazne. Pri uhićenju je tada policajcima uputio nekoliko uvreda.

Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

Problemi koji traju još od rujna

Podsjetimo, ovaj srpski glumac već dulje vrijeme proživljava neugodne trenutke. Sve je započelo u rujnu prošle godine, kada se našao u problemima sa hrvatskom policijom. U dva navrata su ga priveli zbog ljubimca – prvi put je psa držao bez nadzora, da bi ga zatim splitskim ulicama šetao bez povodca.

Brat Natali Dizdar dobio sina, dao mu nesvakidašnje ime: ‘Paše mi uz prezime’

No nije sve ostalo na psu. Trifunović je nedugo nakon nevolja u gradu pod Marjanom dobio i zabranu ulaska u Hrvatsku, kao i u šengenski prostor općenito. O svemu su se dosad između ostalog oglasili voditelj Bujice Velimir Bujanec, kao i pisac i kolumnist Ante Tomić kojemu je glumac i odgovorio putem mreža.




“Uvijek radije budala nego pi**ica. Ajmo Ante još koju kolumnu, nije 50 eura za baciti. Ante, nikada nisam mislio za tebe da si dobar čovjek. Vrlo brzo si se, već na tim čitaćim probama pokazao kao pi*da. I to si oduvijek bio. Nabaci svoj šešir i nastavi raditi dobar posao”, napisao je Trifunović u objavi, koja je u međuvremenu uklonjena.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.