FOTO: Cropix/Antonio Ahel

Isplivala lista: Najbogatija pjevačica na srpskoj estradi vrijedi 100 milijuna eura

Autor: Marija Tomić

Na srpskoj estradi sve pršti od luksuza i bogatstva, a na vrhu najbogatijih glazbenih zvijezda našle su se Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović. Ove glazbene zvijezde, po pisanju srpskih medija, ne samo da posjeduju ogromne svote novca, već i nekretnine, imanja, jahte i firme.

Čak i nakon razvoda, Dragana Mirković ostaje najbogatija pjevačica na srpskoj estradi s procijenjenim bogatstvom od 100 milijuna eura. Osim nekretnina, Dragana posjeduje i televiziju DM Sat. No, unatoč bogatstvu, ističe kako materijalne stvari ne znače puno bez sreće. “Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata a nesretna. To nikome ne želim. Ljudi griješe kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću,” rekla je Dragana.

Lepa Brena, s bogatstvom od 80 milijuna eura, posjeduje nekretnine u Miamiju, Monte Carlu i Beogradu, te jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Do prije nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

Foto: Instagram

‘Sve sama sebi mogu da priuštim’

Ceca Ražnatović, s bogatstvom procijenjenim na 40 milijuna eura, posjeduje nekretnine u Beogradu i na Cipru. Njezin koncert na Ušću je jedan od najposjećenijih na svjetskoj razini.

“Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me financirao. Meni treba netko da mi pokaže iskreno osjećanje, pažnju i ljubav,” izjavila je Ceca.

Podsjetimo, Ceca je nedavno otvorila dušu i govorila je o Željku Ražnatoviću Arkanu bez kojeg je ostala prije više od dva desetljeća: “Često ga spominjem. Njega nema pune 24 godine, ali je on svakodnevno prisutan u našim pričama, razgovorima, to je potpuno prirodno. Sa Željkom imam dvoje divne djece, ta djeca su vrlo svjesna tko ima je otac i potpuno je prirodno da ga spominju i evociraju uspomene na njega”, rekla je Ceca za srpske medije.

Foto: Instagram

‘Odrastanje u neimaštini’

Jelena Karleuša posjeduje bogatstvo od 20 milijuna eura. Prije nekoliko godina, zajedno sa suprugom Duškom Tošićem, kupila je vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija vrijednu oko 3 milijuna eura.




“Odrasla sam u skromnom domu na Novom Beogradu. Odrastanje u neimaštini i surovim devedesetim su me naučili da se borim i budem po mnogo čemu drugačija od ostalih ličnosti u šoubiznisu,” rekla je Karleuša.

Foto: Instagram




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.