Wikimedia

Timberlake godinama pokušava skriti bolnu istinu o sebi: ‘Nije tajna, svi za to znaju’

Autor: Marija Tomić

Glavi fokus američkih medija jučer je bio američka zvijezda Justin Timberlake. Prema izvješću policije Sag Harbora pjevač je uhićen u utorak u rane jutarnje sate na Long Islandu. Optužbe s kojim se suočava su vožnja u alkoholiziranom stanju te zanemarivanja znaka stop i ne pridržavanja svoje trake.

U ponedjeljak navečer Justin se opustio s prijateljima na večeri u American Hotelu u Sag Harboru, a oko ponoći je krenuo pravcem do kuće svog prijatelja. Nedugo nakon što je napustio druženje i sjeo u svoj automobil, Justin je zaustavljen. Policija Sag Harbora ističe kako su ga prvo primijetili nakon što je prošao pored znaka za zaustavljanje malo više od jednog kilometra od hotela.

“Justin je bio na večeri s prijateljima, a ispred restorana su bili policijski automobili, kao i svake večeri. Čekaju vozače koji se voze iza ponoći, a koji su možda pili alkohol. Justin je otišao u 0.30 sati i zaustavljen je odmah. Nitko nije ozlijeđen i nije bilo drame na mjestu događaja”, rekao je izvor za DailyMail.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Esquire Germany (@esquiregermany)




Iskaz policije

Policija je počela slijediti Justina te uvidjeli kako nije uspio ostati u ravnoj lini na cesti. Pratili su ga još pola kilometra prije nego li su ga konačno zaustavili. Justin je zaustavljen na raskrižju, a policajci tvrde kako je Justin rekao da je popio samo jedan martini te da je pratio svoje prijatelje kući. Izvori iz policije su za TMC rekli kako su policajci osjetili jak miris alkoholnog pića u njegovom dahu te da su mu oči bile staklene.

Pjevača je zastupao odvjetnik Ed Burke Jr. te je potvrđeno kako je Justin bio izveden na sud jučer u 9 sati. Njegov odvjetnik potvrđuje kako je Timberlake optužen za samo jednu točku vožnje u pijanom stanju te da je pušten bez jamčevine. Poznat je i datum idućeg pojavljivanja pred sudom koje je zakazano 26. srpnja.

Justinovo uhićenje dogodilo se usred njegove svjetske turneje Forget Tomorrow, koja je podrška njegovom šestom studijskom albumu, ‘Everything I Thought It Was’. Do sad je već nastupao u Miamiju, a iduća stanica su mu Chicago i New Yorku. Ovaj tjedan bi trebao nastupati u Chicagu gdje ima dva koncerta, a nakon toga Madison Square Garden u New Yorku 25. i 26. lipnja. Međutim, nije poznato hoće li se pjevač pojaviti na nastupima i kakva će presuda biti donesena na sudu.




Loša iskustva s alkoholom

Poznato je kako je Justin imao povremena loša iskustva s alkoholom te je prošle godine progovorio o svojoj borbi s prekomjernim ispijanjem alkohola. Budući da je bio upućen u situaciju i stanje pop zvijezde već prije dvije godine, tv glazbeni insajder za Page six iznosi: ‘Nije tajna. Svi znaju za taj problem’, a dodao je i: ‘Ima pravi problem s pićem, puši i puno ‘trave’, a taj veliki problem s alkoholom skriva već godinama’.

Justin je priznao kako je zloupotrebljavao alkohol da bi mogao podnijeti pritiske koje je donosila njegova slava te da je prekomjerno ispijanje uzelo maha. Shvatio je da mora potražiti pomoć te kako mu je prilikom teških trenutaka pomogla upravo njegova supruga Jessica Bell.

Uhićen je Justin Timberlake: Ovo se mnogim obožavateljima neće svidjeti

Međutim, drugi izvor navodi drugu stranu priče te navodi da Timberlake neko vrijeme nije pio, kako je prestao konzumirati alkohol prije svoje svjetske turneje ‘Forget Tomorrow’ koja je počela u travnju ove godine te kako je krenuo živjeti zdravijim stilom života.

Svijet je obišla fotografije privedenog slavnog pjevača, a mnogi komentiraju njegove oči, no neki su zaključili kako djeluju ‘jezivo’ zbog osvijetljenja dok su drugi iznijeli teorije kako je možda konzumirao i nešto više od alkohola, iako o tome nije bilo riječi na suđenju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.