FOTO: Instagram

Iskrena ispovijest poznate pjevačice: ‘Davala sam otkaz ljudima kad bi me krivo pogledali’

Autor: B.G.

Poznata bosanskohercegovačka pjevačica Emina Jahović, priznala je da je bila loš poslodavac, ali da ju je pandemija koronavirusa natjerala na promjene.

Sada je, kako kaže, postala bolja osoba prema drugima: “Teško sam se izborila s koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovjekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, suosjećajnija osoba koja ima razumijevanja za druge”, ispričala je Jahović.

“Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala suradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam kontrolirati svoj ego”, rekla je za Informer jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)




Nedavno se pošteno ozlijedila

Podsjetimo, bosanskohercegovačka pjevačica vodi puno računa o svom fizičkom izgledu, a na svom Instagram profilu prije nekoliko dana podijelila je i fotografiju s treninga, na veliko zaprepaštenje svojih obožavatelja jer je u njoj otkrila da joj se prije nekoliko mjeseci dogodila nesreća.

“Ovo je treći trening od rupture ligamenata skočnog zgloba koja se dogodila 11. ožujka ujutro, odmah nakon sletanja u Istanbul. Do tada nikada nisam imala nikakvu sportsku povredu, ovo je bila prva. Nakon toga, oslanjajući se na drugu nogu uspjela sam polomiti i meniskus na desnom koljenu i sve to u vrijeme kada sam se sama preseljavala s jednog dijela grada u drugi”, rekla je pjevačica.

Najtužnija žena Jugoslavije: Otac ju je napustio, izgubila je roditelje, a zatim i kći




“Operaciju sam morala otkazati zbog privatnih i poslovnih obaveza. Sada se polako ispočetka s osjećajem kao da nikad nisam nijedan jedini trening odradila, pokušavame vratiti u staru formu. Tijelo se vraća relativno brzo, ali je mentalna ljenost i snaga koja je potrebna da to pobjediš dosadna i mukotrpna. U životu nekada treba da prikočimo. Ako to nećemo mi, dogodit će se samo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Namjerno se izgladnjuje

Kako bi održala željenu tjelesnu težinu i pročistila organizam od toksina i masti, Emina pribjegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim. Naime, Emina je svojevremeno začudila javnost kada je otkrila da zbog svog izgleda često zna gladovati.

“Gladujem jednom mjesečno. To radim već neko vrijeme. Ne jedem po 48 sati točno”, priznala je Emina. Na društvene mreže pjevačica je svojevremeno objavila kako odbrojava sate do idućeg obroka: “Točno 20 sati bez hrane. Idemo”, poručila je Jahovićeva putem Instagrama, da bi potom dodala da planira nastaviti u istom ritmu još 28 sati.

Međutim, nekada da sebi oduška i tada obično odredi dan kada jede sve što poželi. Ostatak mjeseca poštuje određenim režim ishrane. Na jelovniku Emine Jahović uglavnom se ne nalazi šećer, ugljikohidrati, alkohol, kao i kasne večere. Osim toga, sokove ne pije, a na njenom meniju pretežno dominira svježe i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, kao i voda s limunom.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.